Aysal 'devam' diyor!

Galatasaray Lisesi'nde öğrencilerle buluşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, toplantı çıkışı NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Mancini konusuna açıklık getiren Aysal, İtalyan çalıştırıcı ile devam etmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 09.06.2014 - 15:16
Aysal 'devam' diyor!

MANCINI KARARINI VERDİ!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, NTV Spor'a konuştu.

Roberto Mancini'nin takımdaki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, süreklilikten yana olduklarını ve İtalyan çalıştırıcı ile devam etmek istediklerini söyledi.

Aysal konuyla ilgili, "Değişiklik düşünmüyoruz. Hocamız bizimle devam etmek isterse, bizim açımızdan bir değişiklik olmayacak. Hocamızın böyle bir hakkı olmasına rağmen kullanmayacağını söyledi. Ben büyük bir değişiklik beklemiyorum. Yarın ki görüşmemizde büyük ihtimal transfer konusunu konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"OLCAN İÇİN ISRARCI OLMAYACAĞIZ"
Transfer konusuna da değinen Galatasaray başkanı, Fair Play kriterlerinin kendilerini etkilediğini ancak transfer yapacak güçleri olduğunu belirtti.

Ünal Aysal, merakla beklenen Olcan Adın transferine de açıklık getirdi. Israrcı olmayacaklarını söyleyen Aysal, "Olcan iyi bir oyuncu. Bizim Olcan'ın oynadığı bölgeye oyuncu ihtiyacımız var. Ancak Trabzonspor, oyuncuyu bırakmak istemiyor. O yüzden ısrarcı olmayacağız" dedi.

Aysal son olarak, Ujfalusi'nin yerine göreve başlayacak Erdal Keser için, " Deneyimli bir isim. Galatasaray'a büyük hizmetleri oldu. Erdal Keser'in bu görevi daha aktif şekilde yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...