Beşiktaş'tan transfer atağı!

Beşiktaş'ın dış transfer gündemindeki iki isim; Rodrigo Moledo ve Manuel Lanzini. Her iki oyuncunun kulüpleriyle görüşen siyah-beyazlılar, önümüzdeki hafta içinde transferleri sonuçlandırmayı planlıyor.

NTV Spor 13.06.2014 - 15:55
Beşiktaş'tan transfer atağı!

Beşiktaş dış transferde resmi adımları atmak için harekete geçti.

Siyah beyazlı kulüp sezonun tamamlanmasının ardından yoğun şekilde transfer görüşmelerine başlamıştı. Defans, orta saha ve forvet hattına yabancı oyuncu almayı planlayan yönetim, önümüzdeki hafta ilk imzaları attırma amacında.

Bir süre önce anlaşmaya varılan Rodrigo Moledo için kulübü Metalist Kharkiv ile görüşmeye çalışan yönetim, Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle adımlarını yavaş atmak zorunda kaldı. Metalist Kharkiv yetkililerine uzun bir sürenin ardından ulaşabilen siyah-beyazlılar, ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Ukraynalı yöneticiler ile irtibata geçen Beşiktaş, Brezilyalı savunmacı için son teklifini verdi. Transfer kısa süre içerisinde sonuçlanacak.

LANZINI DE GÜNDEMDE!
Gündemde olan diğer isim Manuel Lanzini içinse River Plate ile pazarlıklar sürüyor. Arjantin Kulübü'nün bonservis bedelinde indirime yanaşmaması, en önemli pürüz olarak öne çıkıyor. Lanzini konusunda ısrarcı olan siyah beyazlılar, River Plate kulübü ile pazar günü yeniden masaya oturacak. Arjantinli yetkililer İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile görüşecek. Bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varılması halinde resmi imzalar bir hafta içerisinde atılacak.

Sayfa Yükleniyor...