"Son sözümüzü söylemedik"

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Safet Suşiç, "Gruptan çıkmak için hırslıyız. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak takım olarak son sözümüzü söylemedik" dedi.

NTV Spor 21.06.2014 - 11:41
"Son sözümüzü söylemedik"

Susiç, bu gece TSİ 01.00'da oynayacakları Nijerya maçı öncesinde, milli futbolcu Miralem Pjanic ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Brezilya'ya sadece "boy göstermek" için gelmediklerini belirten Suşiç, ''Gruptan çıkmak için hırslıyız. Böyle bir hedefi kimse koymadı. Bu hedefi biz kendimize koyduk" şeklinde konuştu.

Susiç, hedefi gerçekleştirmenin kolay olmayacağının bilincinde olduklarını kaydederek, ''Ancak takım olarak son sözümüzü söylemedik. Bizden bir mucize beklenmiyor. Ülkemizdeki futbolseverler, bizim burada iyi bir etki bırakmamızla mutlu olacaklar. Büyük kulüplerde oynayan iyi oyuncularımız var ve ben son 16 takım arasına kalmamızı bekliyorum. Arjantin'den sonra gruptaki en iyi ekibiz'' ifadesini kullandı.

"KAYBEDERSEK, EVE DÖNEBİLİRİZ"
Nijerya ile oynayacakları maçı kaybetmeleri durumunda, artık eve dönebileceklerini kaydeden Suşiç, bu maçın kendileri için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Suşiç, ''Bize burada 1 puan da yeterli. Ancak biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Hem Nijerya hem de İran'la golsüz berabere kalsak da ikinci tur için yeterli olabilir. Ancak biz, riske girmeyeceğiz. Nijerya'yı yenmek için mücadele edeceğiz'' dedi.

"BU MAÇ DEVLETİMİZİ İÇİN DE ÖNEMLİ"
Milli futbolcu Miralem Pjaniç de maçın başlama düdüğünü dört gözle beklediklerini belirterek, "Bu maçın bizim için ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Maçı kaybedemeyiz. Ancak bu maç sadece bizim için değil, devletimiz için de önemli bir maç olacak" diye konuştu.

Maça en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Pjaniç, Nijerya'yı küçümsemediklerini, ancak sahip oldukları güce ve kaliteye inandıklarını ifade etti.

TAM KADRO ÇALIŞTILAR
Nijerya maçı öncesinde son antrenmanını maçın oynanacağı Arena Pantanal Stadı'nda yapan Bosna Hersek, tam kadro çalıştı.

Sakatlığı nedeniyle Arjantin karşılaşmasında forma giyemeyen Sejad Salihoviç ile önceki günkü antrenmanda hafif sakatlanan Emir Spahiç de takımla birlikte antrenmanın tamamında yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...