UEFA’dan Beşiktaş’a davet!

Beşiktaş yönetiminin UEFA'dan beklediği yazı geldi. Siyah-Beyazlılar Avrupa Kupaları'na davet edildi.

NTV Spor 26.06.2014 - 13:04
UEFA’dan Beşiktaş’a davet!

UEFA, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 3. bitirmesine rağmen, şampiyon Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılması beklenen Beşiktaş'a davet gönderdi.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzalı yazıda Beşiktaş, 2014-15 sezonu için UEFA Şampiyonlar Ligi'ne davet edildi.

Yazıda, "Şampiyonlar Ligi'nde elemeleri geçtikten sonraki grup maçları aşamasına katılabilmeniz için müracaat formlarınız tarafımıza ulaşmıştır. Evraklarınız incelendikten sonra, kulübünüzün Şampiyonlar Ligi yönetmeliğinde aranan tüm kriterleri karşıladığı görülmüştür. Başarılı bir sezon geçirmeniz dileğiyle" ifadeleri yer aldı.

Siyah-Beyazlılar daha önce Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası almıştı.

İşte Siyah-Beyazlı ekibe gelen o davet mektubu:


ORMAN: BEŞİKTAŞ'A VE KARADENİZ'E HAYIRLI OLSUN
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılması beklenen Beşiktaş'a davet göndermesine ilişkin, "Beşiktaş'a ve Karadeniz'e hayırlı olsun" dedi.
     
Ereğli Belediyesi Kışla Halı Sahası'nda Beşiktaş Yaz Spor Okulu'nun açılışına katılan Orman, 60 sporcunun yer aldığı okulun hayırlı olmasını diledi.
     
Orman, ilçeye ikinci kez geldiğini belirterek, "İnşallah Ereğli'de bir de basketbol okulu açmak istiyoruz. Çocuklara spor yaptırmak, onlara Beşiktaş kültürünü yaşatmak ve öğretmek istiyoruz. Onun için bu futbol okullarına büyük önem veriyoruz. İnşallah hepimizi temsil edecek pırıl pırıl sporcu kardeşlerimiz spor yapar ve burada nice değerler Beşiktaş'a gelir. Allah utandırmasın" diye konuştu.
     
Gazetecilerin, Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi için davet gönderilmesine ilişkin sorusu üzerine Orman, "Beşiktaş'a ve Karadeniz'e hayırlı olsun. Ben de Karadeniz çocuğu olduğum için hoşuma gidiyor" ifadesini kullandı.
     
Okulun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Orman ve beraberindekiler, sporcularla fotoğraf çektirdi.
     
Orman, daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

 

Sayfa Yükleniyor...