Bonservisini de kapacak mı?

NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, Beşiktaş'ın yalanladığı Demba Ba transferi konusuna açıklık getirdi. Siyah-beyazlılar'ın Demba Ba transferinde kiralama konusunda hiçbir problem olmadığını vurgulayan Özdem, yönetimin bonservis konusunda çaba harcadığını söyledi.

NTV Spor 14.07.2014 - 15:00
Bonservisini de kapacak mı?

NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Demba Ba ve Marko Marin'in transferiyle ilgili son gelişmeleri aktardı.

Övünç Özdem konuyla ilgili, "Dün akşam itibariyle Demba Ba ve Marko Marin ile 1 yıllık kiralanması konusunda bilgileri vermiştik. Ama bugün resmi internet sitesinden yalanlanma geldi. Dün verdiğimiz bilgiler birinci kaynaktan verdiğimiz bilgilerdi. Bugün kiralanma vurgusuyla yapılan yalanlanmayı biz şöyle okuyabiliriz. Beşiktaş yaptığı görüşmelerde en başından beri Demba Ba'yı bonservisi ile alma fikri yönetimin aklındaydı. Bu yalanlama ile oyuncuyu bonservesiyle alma yolu açılmış olabilir. Kiralama konusunda hiçbir problem yok" dedi.    

Senegalli futbolcunun İmzalar atıldığından itibaren kiralanacağını belirten NTV Spor muhabiri, "Beşiktaş'ın aklında Demba Ba'yı bonservisi ile alma fikri var. Beşiktaş'ın istediği rakamlara inildiyse eğer bunu gerçekleştirebilirler" diye konuştu. 

Övünç Özdem konuyla ilgili son durumu, "Demba Ba'nın bonservisiyle beraber, Marko Marin'in de kiralık olarak Beşiktaş formasını giyebilir. Bugün itibariyle her şey bitecek" diyerek özetledi.

Sayfa Yükleniyor...