Beşiktaş'ta kriz!

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen istifasını görüşmek üzere istanbul'a döndü. Özen, başkan Fikret Orman ile bugün birkez daha görüşerek kesin kararını verecek.

NTV Spor 14.07.2014 - 22:02
Beşiktaş'ta kriz!

BEŞİKTAŞ YALÇIN'DAN VAZGEÇTİ!

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile istifasını görüşmek üzere takımın İngiltere kampından ayrılarak İstanbul'a döndü.

İstifa için başkan Fikret Orman ile görüşen Özen, bugün birkez daha başkan ile bir araya gelecek. Özen, "Ailem ve dostlarımla görüşerek kesin kararımı vereceğim. Kararımı bugün kamuoyu ile paylaşacağım" şeklinde konuştu. Başkan Orman ile Önder Özen bugün saat 14.00'te Akaretler'deki kulüp binasında görüşecek. 

İstifa kararının yalnızca Yalçın Ayhan transferinde yaşanan olumsuzluklarla ilgili olmadığı belirtildi. Özen'in istediği transferlerin yapılmaması, Bilic'in yardımcılarının değiştirilememesi, tesislerde yapılacak bazı değişiklikler ve bazı oyuncular hakkında verilen kararlar istifa kararı için zemin hazırladı.

Yalçın Ayhan'la 1 ay önce sözleşme imzalanması, futbolcunun İngiltere kampına katılması ve ardından İstanbul'a dönmesi Önder Özen için son nokta oldu.

Sayfa Yükleniyor...