"Futbol direktörlüğü devam edecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. Orman, siyah beyazlı kulüpte futbol direktörlüğünün devam edeceğini söyledi.

NTV Spor 15.07.2014 - 15:17
"Futbol direktörlüğü devam edecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol genel direktörü Önder Özen'in istifasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Önder Özen'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Fikret Orman, siyah beyazlı kulüpte futbol direktörlüğü görevinin devam edeceğini söyledi. Demba Ba transferinde imza aşamasına geldiklerini, ancak görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Orman; İbrahim Toraman'ın takımda kalmasını istediğini belirtti.

"HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"
Önder Özen'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Orman, “Futbol profesyonel bir hayat. Böyle istifalar olabilir. Önder Özen ile 1 sene çalıştık ve iyi dostluklarımız oldu. İstifa nedeni için spekülasyon yaratılmasını istemiyorum. Kamuoyu beklentisi olan bir iş yapıyoruz. Ancak bu birbirimizi kıracağız anlamına da gelmiyor. Önder Özen ile diyaloğumuz devam edecektir. Kendisi istifa etmek istediğini söyledi ve ben de kabul ettim” dedi.

"ÖNDER ÖZEN TAZMİNAT İSTEMEDİ"
Önder Özen'in herhangi bir tazminat talebinde bulunmadığını ifade eden Orman, “Önder hoca tazminat talebinde bulunmadı. Özen, hak etmediği bir parayı asla almayacağını söyleyerek asil bir davranışta bulundu” şeklinde konuştu.

"BİRİ BAYRAĞI DEVRALACAK"
Beşiktaş'ta futbol direktörlüğünün devam edeceğinin altını çizen Orman, “Futbol direktörlüğü devam edecek. Başka birini bu göreve atayacağız. Görev sırası boyunca Önder hocanın her zaman yanında ve arkasında oldum. Hayat devam ediyor. Futbol direktörlüğü için aklımda bir çok isim var. Ahmet Nur Çebi ile konuşacağız. Beşiktaş'ta bu düzen değişmeyecek. Futbol direktörlüğü için Önder Özen ilk başlangıcı yaptı. Yeni bir bir arkadaş ondan devraldığı bayrağı taşıyacaktır” dedi.

"DEMBA BA FİYAT OLARAK İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA GELDİ"
Senegalli forvet için görüşmelerin devam ettiğini belirten Orman, “Demba Ba kıymetli bir oyuncu, görüşmeler yapılıyor. Ancak görüşmeler daha sonuçlanmadı. Pazarlıklara 10 milyon pound ile başladık. Şu anda bizim istediğimiz noktalara doğru geldi fiyat... Bu transfer imza aşamasına gelirse siz de duyarsınız. Önemli paraları verdikten sonra transfer yapmak kolay. Önemli olan kendi bütçemiz doğrultusunda bunu yapabilmek. Önümüzde bir süreç var. Transfer etmek istediğimiz, takımdan gitmesini istediğimiz bazı oyuncular var. Önümüze bakacağız” diye konuştu.

"İBRAHİM TORAMAN'IN KALMASINI İSTİYORUM"
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün durumuyla ilgili de konuşan Orman, “ Bu konuda net bir düşüncem yok. İbrahim'in futbola dönmesini çok istiyorum. Kiralık olarak da gidebilir. Ancak İbrahim'in hala Beşiktaş'a önemli katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.

Sayfa Yükleniyor...