Kroos gün sayıyor!

Real Madrid, Bayern Münih'in yıldızı Toni Kroos'u renklerine katmak üzere... Alman ekibi de transfer görüşmelerinin sürdüğünü doğruladı. Yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenige, yeni sezonun sonunda sözleşmesi bitecek Kroos'u bedelsiz kaybetmek istemediklerini söyledi.

NTV Spor 16.07.2014 - 11:31
Kroos gün sayıyor!

Toni Kroos, Real Madridli olmak için artık gün sayıyor. Bayern Münih'in yeni kontrat teklifini yetersiz bulan Kroos, Madrid ekibi ile büyük ölçüde anlaştı.

Marca gazetesine göre kulüpler arasında da anlaşma sağlanmış durumda. Marca, Real Madrid'in Kroos'un sözleşmesindeki 25 milyon euro'luk fesih bedelini ödeyerek yıldız oyuncuyu kadrosuna katacağını yazdı.

Bayern Münih yönetimi de Kroos'un geleceği hakkındaki sessizliğini bozdu. Real Madrid ile görüştüklerini doğrulayan yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenige, "Kroos'u bırakmayı hiçbir zaman istemedik. Ama gitmek istiyorsa şimdi gitmeli... Onu, gelecek sezonun sonunda bedelsiz olarak kaybetmek istemiyoruz" dedi.

Toni Kroos, dünya şampiyonu Alman Milli Takımı'nın da en önemli parçalarından biriydi. Yıldız oyuncu Dünya Kupası'nı 2 gol ve 4 asistle kapatmış ve ülkesinin 4. kez mutlu sona ulaşmasında kilit rol oynamıştı.

Kroos, Bayern Münih ile sözleşme yenilemek için Robben ve Ribery'den daha fazla para istiyordu.

Sayfa Yükleniyor...