Barça transferde hız kesmiyor!

Barcelona'da transfer sürüyor... Luis Suarez'i renklerine bağlayan Katalan kulübü, valencia'nın fransız savunmacısı jeremy mathieu'yu da transfer etmek üzere...

NTV Spor 16.07.2014 - 14:53
Barça transferde hız kesmiyor!

Barcelona, yeni teknik direktörü Luis Enrique'nin yönetiminde kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

Dünya Kupası'nda İtalyan savunmacı Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay ceza almasına karşın Luis Suarez'i yaklaşık 95 milyon euro karşılığında Liverpool'dan transfer eden Katalan ekibi şimdi de Valencia'nın Fransız savunmacısı Jeremy Mathieu ile ilgileniyor.

Valencia Teknik Direktörü Nuno, Barcelona ile görüşmeler yürütün Mathie'yü hazırlık kampının kadrosundan çıkardı. Fransız oyuncuyu satmak istemediklerini dile getiren Valencia teknik direktörü, "Ancak kendisi büyük bir kulübe gitmek istiyor. Barcelona da sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul etti. Bu durumda yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Barcelona sportif direktörü andoni zubizarretta ise luis suarez'in transferinde pürüz olduğu yolundaki haberleri yalanladı. FIFA'nın yasağı nedeniyle Suarez için resmi tanıtım töreni düzenleyemediklerini hatırlatan Zubizarretta, "Transferde sorun yok. Suarez  %100 Barcelona oyuncusu ve cezası bittikten sonra forma giymeye başlayacak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...