"6. yıldıza doğru gidiyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de kaptanlardan Volkan Demirel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Volkan, müzelerinde 28 kupa olduğunu ve 6. yıldıza doğru ilerlediklerini söyledi.

NTV Spor 17.07.2014 - 14:38
"6. yıldıza doğru gidiyoruz"

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

Takım arkadaşlarının, kampa çok dinç geldiğini ifade eden Volkan, "Kamp çok iyi gidiyor, Çok iyi şartlarda çalışıyoruz. Tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım çok dinç geldi kampa. Bu da ilerleyen haftalarda lig başlayınca, meyvesini verecektir. Kıran kırana bir mücadele yaşanıyor" dedi.

Dünya Kupası'nın en iyi kalecisi seçilen Manuel Neuer'i de yıllardır çok beğendiğini belirten Volkan Demirel, "Neuer, Dünya'nın en iyi kalecisi. Ben Schalke'den beri takip ediyorum kendisini. Kalecilerin öne çıktığı bir turnuva oldu. Favorilerin elendiği, çok ilginç bir Dünya Kupası izledik. Dünya Kupası'nı takım arkadaşlarımdan birinin kazanamasını isterdim. Ancak Almanya kazandı. Almanya'yı kutluyorum" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de çekilen fikstürün ardından, kendilerinin avantajlı bir fikstürü olduğunu da dile getiren milli file bekçisi, "Fikstüre bakıldığında, kenmi adıma avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İlk 8 haftada önemli maçları bitiriyoruz gibi görünüyor. Bu maçları atlattığımız takdirde, yolu yarılamış olacağız. Elimizden geldiği kadarıyla en iyi şekilde başlayıp, en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Geçen sezon ligi kaç hafta kala bitirdiğimiz ortada" ifadelerini kullandı.

Müzelerinde 28 şampiyonluk bulunduğunu ve bu nedenle 6. yıldıza doğru ilerlediklerinin de altını çizen Volkan, "4. yıldız vurgusu yapılıyor. Ancak Türkiye'de ligler 1959'dan itibaren sayılıyor. O tarihten bu yana 19 şampiyonluğumuz var gibi görünüyor ama bizim müzemizde 28 şampiyonluk kupası bulunuyor. İsteyen gidip görebilir. 6. yıldıza doğru gidiyoruz. Her şampiyonluğun ayrı bir anlam ve onuru var. Taraftarlarımızı mutlu etmek için, herşeyden önce bizlerin de mutlu olması için sezonu şampiyon kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ligin en yetenekli ve karakterli oyuncularının kendi kadrolarında bulunduğunu da söyleyen Volkan Demirel, "Türkiye'nin en yetenekli ve en karakterli futbolcuları bizim kadromuzda. Bu konuda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Yabancı sayısı hakkında benim bir yorumum yok. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyor. Çıkan her oyuncu da kendini kanıtlamış bir futbolcu olacak" diye konuştu.

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...