Timsah fırsat tepti!

Bursaspor, Avrupa'da kayıp! UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımı ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, sayısız gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

NTV Spor 17.07.2014 - 23:25
Timsah fırsat tepti!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Bursaspor, Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımını konuk etti.

Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonu Bursaspor'dan geldi. 13. dakikada sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortaya ceza sahası içerisinde iyi yükselen Fernandao'nun kafa vuruşunu kaleci kurtardı. Pozisyonun devamında ise Bellushi'nin şutu defanstan döndü ve yeşil-beyazlılar, bu pozisyonda sonuca gidemedi.

Temsilcimiz, maçın ilerleyen dakikalarında da rakip kalede golcü oyuncusu Fernandao ile etkili olsa da sonuca gidemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Bursaspor, karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. 49. dakikada sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruş sonrasında İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu üst direkten döndü.

İkinci yarıda oyunu rakip kaleye yıkan yeşil-beyazlılar, girdikleri sayısız pozisyonu gole çeviremedi.

Geri kalan dakikalarda da skor değişmeyince taraflar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı 24 Temmuz Perşembe günü Gürcistan'da oynanacak.

BURSASPOR-CHIKHURA: 0-0
Stat:
Atatürk
Hakemler: Roy Reinshreiber, Danny Krasikow, Mahmud Mahanga (İsrail)
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, İbrahim Öztürk, Civelli, Aziz Eraltay, Belluschi, Traore, Volkan Şen, Aydın Karabulut (Dk. 46 Ferhat Kiraz) , Bekir Yılmaz (Dk. 82 Ozan Tufan), Fernandao (Dk. 56 Enes Ünal)
Chikhura Sachkhere: Kvilitaia, Odikadze, Kashia, Rekhviashvili, Kinadze, Bechvaia, Cigauri, Dekanoidze (Dk. 90 1 Koripadze), Gabedava, Datunaishvili, Kutchukhidze
Sarı kartlar: Dk. 34 Fernandao, Dk. 75 Enes Ünal, Dk. 81 Bekir Yılmaz (Bursaspor), Dk. 23 Gabedava, Dk. 48 Dekanoidze(Chikkura Sachkhere)

 

Sayfa Yükleniyor...