"Tur için şansımız yüksek"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansları olduğunu söyledi. Eşleşmeyi değerlendiren hırvat teknik adam, umutlu açıklamalar yaptı.

NTV Spor 18.07.2014 - 21:03
"Tur için şansımız yüksek"

BEŞİKTAŞ'A HOLLANDALI RAKİP!

ERCAN TANER YAZDI: FEYENOORD!

FEYENOORD'U YAKINDAN TANIYALIM

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki Feyenoord eşleşmesini değerlendirdi.

Beşiktaş TV'ye konuşan Hırvat teknik direktör Bilic, Hollanda ekibini elemek için büyük bir şansa sahip olduklarını ifade etti. Feyenoord'un büyük bir geleneğin temsilcisi olduğunu belirten Biliç, "Kağıt üzerinde daha iyi de daha kötüsü de olabilirdi ama şurası kesin ki büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız" diye konuştu.

Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hollanda Milli Takımı'ndaki Feyenoord'lu oyunculara dikkati çeken Bilic, "Hollanda takımında 4 ya da 5 oyuncuları vardı. Geçen sezonki teknik direktörleri, takım değiştirirken takımın oyuncularından birini götürdü. Bunun yanında geçen sezonki kadrolarından 2-3 oyuncuyu daha kadrolarında tutamadılar. Turu geçmek, Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var" dedi.

Biliç, Feyenoord ile ilk maçın deplasmanda olmasını da yorumladı. Hırvat teknik adam "10-20 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın büyük avantajları olduğu düşünülürdü. Fakat günümüz futbolunda bunun çok da büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamanın hem olumlu hem olumsuz yanları vardır" değerlendikmesini yaptı.

Sayfa Yükleniyor...