"Gerçek bir F.Bahçeliyim"

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalara imza attı. Transfer teklifleri olmasına rağmen sarı-lacivertli takımda kaldığını ifade eden Sow, kendini gerçek bir Fenerbahçe futbolcusu olarak gördüğünü söyledi.

NTV Spor 19.07.2014 - 13:15
"Gerçek bir F.Bahçeliyim"

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Sow, "Burada olmaktan çok mutluyum. Tatilimizi bitirdik ve yeniden biraraya geldik" dedi.

2,5 yıldır Fenerbahçe'de futbol oynadığını belirten Sow, "Lille gibi bir kulüpten geldim ve insanlar benden çok şeyler bekliyordu buraya geldiğimde. Lille'de kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'ye geldikten sonra üzerine koydum, daha iyi bir futbolcu oldum. Bugün kendimi bir Fenerbahçe oyuncusu olarak hissediyorum, gerçek bir Fenerbahçe futbolcusu. Fenerbahçe için kendimi önemli de hissediyorum. Fenerbahçe'ye katkı yapan bir oyuncu olarak görüyorum kendimi, sahada da bunu yapmaya çalışıyorum. Sonuç olarak tabii ki ilk gün ile bugün arasında bir fark var" diye konuştu.

"BENİM İLGİLENEN KULÜPLAR OLDU AMA BEN F.BAHÇE'DE KALDIM"
Transfer söylentileri hakkında da konuşan yıldız oyuncu, "Her yıl biz bu tarz dedikodular ile karşılaşıyoruz. Bir kısmı doğru, bir kısmı yanlış oluyor ama her zaman oluyor. Geçtiğimiz sezonu geride bıraktık ve ilgilenen bazı kulüpler vardı. Bu durum her zaman memnuniyet konusudur. Böyle söylentiler oldu ama ben Fenerbahçe'de kaldım. Şu an Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Şu anda takımımla birlikte kampta çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum. Burada çalışmalarımızla birlikte gelecek sezona hazırlanmak istiyorum. Şu anda futbolu bırakmakla ilgili en ufak düşüncem yok. İlerleyen yıllarda ise Fenerbahçe'de bırakıp bırakmayacağımı Allah bilir" şeklinde konuştu.

"DIEGO ÇOK ZEKİ BİR OYUNCU"
Diego hakkındaki görüşlerini kamuoyu ile paylaşan Sow, "Diego gerçekten çok zeki ve teknik kapasitesi çok yüksek bir oyuncu. Fenerbahçe'ye çok şeyler katacaktır. Bizi besleyebilecek, bize atacağı paslarla çok büyük yardımları olacaktır. Onun tekniğinden çok faydalanacağız. Takımı oynatabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A GELMEK DEMBA BA'NIN KENDİ KARARIYDI"
Yakın arkadaşı Demba Ba'nın Beşiktaş'a transferini değerlendiren Senegalli oyuncu, "Tamamen Demba Ba'nın kendi kararıydı. Çok net bir katkım olduğunu söyleyemem. Sık sık İstanbul'a gelmişti. Maçları izlemek ve beni görmek için. Ben kişisel olarak şunu söyleyebilirim; İstanbul'a gelerek, Türkiye'yi seçerek çok iyi bir seçim yaptı. Staddaki atmosferi gördü beni izlemeye geldiği zaman, staddaki atmosferden etkilendi. Buraya gelmedeki sebeplerinden biri bu atmosferdir. Diğer etken ise Türkiye'nin çok güzel ve müslüman bir ülke olmasıdır. Fenerbahçe taraftarları böyle bir transfer beklemiyordu belki ama onlar için de güzel bir sürpriz oldu" dedi.

Sayfa Yükleniyor...