Demba Ba göz doldurdu

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdürüyor. Yeni transfer Demba Ba, ilk çift kale antrenmanındaki performansıyla dikkaç çekti. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ise Senegalli futbolcunun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 19.07.2014 - 16:16
Demba Ba göz doldurdu

Sezon öncesi hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds şehrinde sürdüren Beşiktaş, çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Yeni transfer Demba Ba'nın da katıldığı antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic, Senegalli oyuncu ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Sağnak yağış altında yapılan antrenman, kondisyon çalışmaları ile başladı. Yarı sahadaki çift kale maç ile antrenman tamamlandı. Oyunu sık sık durduran Slaven Bilic, oyuncularına taktiksel uyarılarda bulundu. Siyah beyazlılar ile ilk çift kale antrenmanına çıkan Demba Ba'nın oldukça istekli ve hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

"ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK"
Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık Demba Ba'nın birkaç yıl önce Belçika'da oynadığı dönemde ayağının kırıldığını ve ameliyat olduğunu, son ameliyatını da 2010 yılında geçirdiğini açıkladı. Karanlık, Demba Ba'nın sağlık kontrollerinin yapıldığını ve Beşiktaş Kulübü'nü endişelendirecek bir durum olmadığını söyledi. Demba Ba'da ufak tefek diz ve kıkırdak sorunları olduğunu vurgulayan Ertuğrul Karanlık, buna benzer durumları yüzde 100 oranında tedavi ettiklerini ve herhangi bir sorun yaşamayacaklarını dile getirdi.

Antrenamanın bitiminde takım otobüsüne binmeyen Demba Ba, yaklaşık yarım saat özel çalışma yaptı.

Sayfa Yükleniyor...