"Tarihe geçmek istiyoruz"

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Alper Potuk 4. yıldız için iddialı. Topuk Yaylası’nda kameralar karşısına geçen Potuk sezon sonunda mutlu sona ulaşarak adlarını kulüp tarihine yazdırmak istediklerini söyledi. Genç futbolcu, kamp çalışmalarını da değerlendirdi.

NTV Spor 20.07.2014 - 15:14
"Tarihe geçmek istiyoruz"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk, geçen yıl sezonu şampiyon tamamladıklarını anımsatarak, "İnşallah bu yıl da aynı şekilde tamamlayacağız. Fenerbahçe tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi.
     
Alper, kulübünün Düzce Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kampın oldukça verimli ve yoğun geçtiğini, tesislerin kendileri için çok büyük bir imkan olduğunu söyledi.
     
Geçen yıl Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ilk röportajı yine Topuk Yaylası'nda verdiğini hatırlatan Potuk, "İlk röportajımızı, basın toplantımızı sizlerle yapmıştım. Geçen sene iyi bir sezon geçirdik ve şampiyon tamamladık. İnşallah bu yıl da aynı şekilde tamamlayacağız. Fenerbahçe tarihine adımızı yazdırmak istiyoruz. Kamp dönemi gerçekten çok ağır ve yorucu geçiyor. Sezon için çok önemli. Çok iyi bir ortamımız var. İnşallah aynı başarıya sezon içinde de kavuşuruz. Benim için önemli olan sahada oynamak, mevki fark etmez. Sahada olduğum zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadesini kullandı.
 
"KALİTESİNİ KANITLMIŞ BİR FUTBOLCU"    
Yeni transfer Diego Ribas'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Potuk, "Kalitesini kanıtlamış, çok iyi bir futbolcu. Çok teknik ve hızlı. Bunu herkes biliyor. İnşallah uyum sürecini çabuk atlatır. Şampiyonluk için bize çok yardımı dokunacağını düşünüyorum" diye konuştu.
     
Takımdaki arkadaşlık vurgusunun çok önemli olduğuna değinen Potuk, sözlerini "Fenerbahçe'ye Eskişehirspor'dan geldim ve orada da aile ortamı vardı. Fenerbahçe'de de aynı aile ortamını gördüm. Kaybetsek de kazansak da herkes birbirine sahip çıkıyor. 'Laf olsun' diye aile ortamı yok yani. İnşallah bu aile ortamı bozulmadan devam eder. Geçen sene şampiyon olduk, inşallah bu sene de olacağız. Biz Ersun Hoca ile 2,5 senedir çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda her sene konuşmalar yapıyor. Skor anlamında rakam konuşmuyoruz ancak neler yapacağımızı konuşuyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...