"Hummels'i bırakmayız"

Borussia Dortmund teknik direktörü Jurgen Klopp, başarılı savunmacı Matt Hummels'in, Manchester United'a transfer olacağı yolundaki haberleri yalanladı.

NTV Spor 22.07.2014 - 11:38
"Hummels'i bırakmayız"

Rio Ferdinand ve Nemanja Vidic ile yollarını ayıran Manchester United, savunmasını takviye etmeye çalışıyor.

İngiliz basınına göre, yeni menajer Louis Van Gaal'in 1 numaralı hedefi, Dünya Kupası'nı kazanan Alman Milli Takımı'nın temel direklerinden Matt Hummels... Gazeteler, United'ın 20 milyon euro karşılığında Hummels'i kadrosuna katacağını ileri sürdü.

Ancak Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, hızla transfer haberlerini yalanladı. Hummels gibi dünya çapında bir savunmacıyı asla 20 milyon euroya satmayacaklarını söyleyen Klopp, sadece Hummels değil; Marco Reus'un da gelecek sezon Dortmund formasını giyeceğini ifade etti.

United, Daley Blind transferinde de Barcelona ile çekişiyor. Dünya Kupası'nda çok başarılı bir performans gösteren Hollandalı savunma oyuncusunun, hangi kulübü tercih edeceği merakla bekleniyor.

Halen Arsenalli Thomas Vermaelen'i kadrosuna katmaya isteyen menajer Van Gaal'in, Hummels ve Blind transferlerinden sonuç alamaması halinde, Dünya Kupasında tüm maçlarda forma verdiği Aston Villalı Ron Vlaar'ı transfer etmeye çalışacağı belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...