"Kulüp çalıştırmak hoşuma gider"

İsviçre Gazetesi Schweiz am Sonntag, kupadan önce yaptıkları röportajda Löw’ün "Dünya Kupası’nı alınca Milli Takım’ı bırakacak mısınız?" sorusuna "Bilmiyorum. Olabilir. 10 yıl sonra yeniden kulüpte çalışmayı isterim" yanıtını verdiğini yazdı.

NTV Spor 22.07.2014 - 12:03
"Kulüp çalıştırmak hoşuma gider"

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Brezilya'da elde ettikleri Dünya Kupası zaferinin ardından görevi bırakabilir. Bu iddia İsviçre gazetesi Schweiz am Sonntag'da yer aldı. Gazetenin şef redaktörü Patrik Müller, Mart 2014'te Roberto Di Matteo ve Joachim Löw ile röportaj yaptıklarını hatırlatarak, Löw'ün açıklamalarından bir bölümü yayınlamadıklarını okuyuculara duyurdu.

Löw, yayınlanmayan bölümde "Dünya Kupası'nı kazanmış bir teknik direktör olarak veda eder misiniz?" sorusuna "Bunu bilmiyorum. Ama olabilir. 10 yıl sonra yeniden bir kulüp takımı çalıştırmanın çok hoşuma gideceğini düşünüyorum" yanıtını verdi.

Açıklama 4 aylık olsa da geniş yankı uyandırdı. Neden yayınlanmadığına gelince... Röportaj yapıldıktan sonra Almanya Futbol Federasyonu kendilerine sunulan metinden bu bölümün çıkarılmasını istedi. Hatta Basın Sözcüsü Jens Grittner "Bu cümleyi röportajın içinde yayınlarsanız bizim Brezilya'ya gitmemize bile gerek yok" dedi.

Müller yazısında, "Dünya Kupası'nın kazanılmasının ardından çıkarılmış bölümün duyurulmasına karar verdim. Elbette Joachim Löw 2016'ya kadar süren sözleşmesi olduğunu ve bunu tamamlayabileceğini söyleyebilir" diye yazdı.

Sayfa Yükleniyor...