Wenger’den transfer açıklaması!

Arsenal menajeri Arsene Wenger, forvet hatlarına Alexis Sanchez'in dışında bir oyuncu katmayacaklarını açıkladı. Wenger'in önceliği yeni bir kaleci ve savunmaya dönük bir orta saha oyuncusu.

NTV Spor 22.07.2014 - 12:28
Wenger’den transfer açıklaması!

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Mario Balotelli söylentilerine son noktayı koydu...

Deneyimli menajer, forvet hattına Alexis Sanchez'in dışında herhangi bir takviye yapmayı düşünmediğini açıkladı. Ellerinde Sanchez'in dışında Giroud, sakatlığı geçmek üzere olan Theo Walcott, Podolski, Yaya Sanogo ve Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Kostarikalı Joel Campbell'ın olduğunu hatırlatan Wenger, önceliğinin kaleci ve savunmaya dönük bir orta saha oyuncusu olduğunu dile getirdi.

Londra kulübünün, Kolombiyalı file bekçisi David Ospina için Nice kulübü ile anlaştığı belirtiliyor. Arsenal'in, orta sahaya takviye için 1 numaralı önceliği ise Real Madridli Sami Khedira.

İngiliz ekibi, Khedira transferi için Real Madrid ile her konuda anlaşsa da, başarılı oyuncunun haftalık 150 bin sterlinlik maaş talebi nedeniyle görüşmeler tıkanmış durumda. Arsenal, Barcelonalı Alexis Sanchez'in yanısıra, geçen sezon Newcastle forması giyen Fransız sağbek Mathieu Debuchy'i renklerine bağlamıştı.

Sayfa Yükleniyor...