"4. yıldızı takmak için buradayız"

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, yeni sezonda şampiyonluk için büyük bir rekabete gireceklerini söyledi; "4. yıldızı takan ilk takım olmak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 23.07.2014 - 12:57
"4. yıldızı takmak için buradayız"

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibin Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği sezon öncesi kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük favorisinin kendileri olduğunu vurgulayan Emre Belözoğlu  "4. yıldızı takmak için buradayız. Galatasaray ile daha tatlı bir rekabete gireceğiz" dedi.

Yeni sezona Ersun Yanal yönetiminde çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Emre Belözoğlu, "Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Dünyanın büyük takımlarında bile böyle tesisler yok. Artık Ersun Hoca da bizi daha iyi tanıyor; biz de onu daha iyi tanıyoruz. Umarım sakatlıksız bir şekilde sezona başlarız" dedi.

"YENİ FORMALAR BAŞIMIZIN BELASI OLDU"
Fenerbahçe'de geçirdiği 6 yıl içinde gördüğü en iyi formaların bu sezon çıktığını ve herkesin kendilerinden forma istediğini ifade eden kaptan Emre, "Yeni formalar gerçekten de başımızın belası oldu! Herkes telefon açıp yeni forma istiyor. Fenerbahçe'de 6. yılım. Gördüğüm en iyi forma üçlüsü. Satışlar da çok iyiymiş. Herkes bizim formayı bedava aldığımızı sanıyor ama biz de parayla alıyoruz. 100'e yakın talep geldi. Maaşı Aziz Başkan'a geri vereceğiz galiba" diye konuştu.

"HERKES BİZE KARŞI FARKLI OYNUYOR"
Her takımın kendilerine karşı farklı oynadığını ancak buna rağmen bu sezon 4. yıldızı takmak istediklerini dile getiren Emre, "Geçen sezonu domine etmiş bir takım olarak bakarsak, zor bir sezon bizi bekliyor. Herkes bize karşı daha farklı oynuyor. İlk maçta kendi sahamızda iyi başlamak istiyoruz. Kolay bir sezon olmayacak. Kimine göre 4. yıldız, kimine göre farklı rakamlar var. Galatasaray ile daha tatlı bir rekabete gireceğiz. İnşallah 4. yıldızı takan ilk takım biz oluruz. Bunun için buradayız" şeklinde konuştu.

"PROFESYONEL YAŞAMAYI GEÇ ÖĞRENDİM"
Profesyonel yaşamayı biraz geç öğrendiğini ancak son 3-4 yıldır yediklerine çok dikkat ettiğini de söyleyen Emre Belözoğlu, "Son 3-4 yıldır yediklerime dikkat ediyorum. Gençliğimizde bu kadar bilgili değildik. Bu sene de kampa gitmem etkili oldu. Ramazanın girmesiyle yemek saatleri de düzene girdi. Her maç oynamak istiyorum. Profesyonel yaşamayı biraz geç öğrendim. Bu sezon istikrarı yakalayacağıma inanıyorum" dedi.

"FUTBOLU YÖNETENLER DİKKATLİ OLMALI"
Hem futbolda hem de basketbolda geçtiğimiz sezon yaşanan gerginlikleri de değerlendiren Emre, "Basketboldaki final serisinin ilk 2 maçında bir taşkınlık olmadı. İlk adımı atan taraf hep biz olduk. Futbolcular olarak elimizden geldiğince tansiyonu düşürürüz. Ama futbolu yönetenlerin da daha dikkatli olması lazım. İnsanların birbirinden bu kadar ayrışması doğru değil" dedi.

"DIEGO'NUN GELMESİ GÜÇ KATTI"
Diego transferini değerlendiren Emre "Diego'nun gelmesi takıma güç kattı. Saha içinde ayağına hakim bir oyuncunun olması beni de rahatlatacaktır. Diego total futbolun ne kadar gereği varsa hepsini yerine getirmiş bir isim. Özellikle bize içerideki maçlarda büyük katkı sağlayacaktır. Diego defansa da yardım edecektir" ifadesini kullandı.

"DAHA SAKİN BİR EMRE İZLETMEK İSTİYORUM"
Önümüzdeki sezon her maçı kazanıp, insanlara da daha sakin bir Emre izletmek istediğini vurgulayan milli futbolcu, "Umarım önümüzdeki sezon her karşılaşmayı kazanırız; ben de sakin sakin maçları tamamlarım. İnsanlara daha sakin bir Emre izletmek istiyorum. Ben tavlada bile maksimumla oynuyorum. Ama bunu nefrete dönüştürmem" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...