Meireles ve Alves kampa katıldı

Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları tek tek dönüyor. Önceki gün kampa katılan Webo'nun ardından Raul Meireles ve Bruno Alves, Topuk Yaylası'na geldi.

NTV Spor 23.07.2014 - 19:51
Meireles ve Alves kampa katıldı

Portekiz Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası'nda mücadele ettikten sonra izin yapan ikili, önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Ardından Düzce'ye giden Bruno Alves ve Raul Meireles takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.

İki futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal ile de bir toplantı yaptı. Alves ve Meireles, Yanal'a hazır olduklarını iletti. Bruno Alves, kendisine verilen programın da üzerinde bir çalışma temposundan buraya geldiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilya'da boy gösteren futbolcularından Nijeryalı Emmanuel Emenike 30 Temmuz'da, Hollanda ile dünya üçüncülüğü gururu yaşayan Dirk Kuyt ise 9 Ağustos'ta takıma dahil olacak.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki antrenmanında tedavisi devam eden Egemen Korkmaz takımdan ayrı koşu yaptı. Sarı lacivertli kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, İsmet Yumakoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalıştı.

Sayfa Yükleniyor...