Sonucu Atiba belirledi!

Atiba Hutchinson maça damgasını vurdu! Sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Beşiktaş, Mainz ile Atiba'nın her iki kaleye attığı golle 1-1 berabere kaldı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren yeni transfer Demba Ba ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi.

NTV Spor 23.07.2014 - 23:40
Sonucu Atiba belirledi!

Beşiktaş İngiltere'de yaptığı sezon öncesi kampının dördüncü ve son hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz ile karşılaştı.

Macclesfield Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmaya siyah beyazlı takım kalede Cenk Gönen, defans dörtlüsünde Serdar, Franco, Ersan, Motta, orta sahada Veli, Atiba, Olcay, Oğuzhan, Kerim Frei, forvette Cenk Tosun ilk 11 ile başladı. Hafif sakatlıkları bulunan Mustafa ve Uğur kadroda yer almadılar. Demba ba karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, ikinci yarı oyuna girdi ve siyah beyazlı formayı ilk kez giymiş oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş'ın yeni transfer Demba Ba, ikinci yarıda Cenk Tosun'un yerine oyuna girerek ilk defa Beşiktaş forması giydi.

Mainz karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başladı. İkinci yarının ilk dakikalarında Beşiktaş kalesinde etkili ataklar geliştiren Mainz'a kaleci Cenk başarılı kurtarışlara imza attı. Ancak maçın 51. dakikasında Mainz, Atiba Hutchinson'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 78. dakikasında Atiba, bir kez daha sahneye çıktı. Bu kez Mainz filelerini havalandıran Kanadalı futbolcu, durumu 1-1'e getirdi.

Geri kalan dakikalar başka gol getirmedi ve taraflar sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Maçın ardından siyah beyazlılar 13 Temmuz'da başladığı İngiltere kampını tamamladı ve kafile İstanbul'a hareket etti.

Sayfa Yükleniyor...