Malouda göz dolduruyor!

Trabzonspor, yeni sezon hazıklıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Halilhodzic'in göreve gelişinden sonra Malouda'da yaşanan değişiklik dikkat çekiyor.

NTV Spor 25.07.2014 - 20:47
Malouda göz dolduruyor!

Avusturya'da kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor. Bordo-mavili takım, günü çift antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yötetiminde yapılan çalışmalarda en dikkat çekici isim ise Florent Malouda... Geçen sezon kadro dışı kaldığı için mutsuzluklar yaşayan Fransız oyuncu bu kez farklı bir görüntü çiziyor. Kampın en çok çalışan oyuncuları arasında yer alan Malouda, kondisyon olarak da iyi bir görüntü veriyor.

Kampta ön plana çıkan diğer isim Gökhan Karadeniz... Spor Toto 2. Lig'de geçen sezon Altınordu formasıyla attığı 27 gol ile gol kralı olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu hırsıyla beğeni topluyor.

Bordo-mavililer'de Bourceanu, Zeki Yavru ve Emre Güral'ın sakaklıkları devam ediyor. Dizindeki sakatlık nedeniyle Münih'e giderek kontrol geçen Bourceanu kampa döndü. Ancak Rumen futbolcunun birkaç kez daha Münih'e gidip geleceği bildirildi.

Rumen oyuncunun kampta çalışmalara katılma olasılığının zor olduğu öğrenildi. Öte yandan teknik direktör Vahit Halilhodzic'in de dizindeki sakatlığı sürüyor. Boşnak çalıştırıcıya antrenman sonrası tedavi uygulandı.

Sayfa Yükleniyor...