Önce esti sonra duruldu!

Trabzonspor, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçına çıktı. Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

NTV Spor 26.07.2014 - 20:09
Önce esti sonra duruldu!

Trabzonspor, 8 yıl sonra takımın başına getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic'in ikinci dönemindeki ilk maçını Avusturya'da oynayadı.

Karandeniz ekibi, Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımıyla Janbach Stadı'nda karşı karşıya gelirken maçta kazanan çıkmadı. Halilhodzic'in kampın ilk hazırlık maçında Lokomotif Taşkent ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor'un golleri 17. dakikada Özer Hurmacı ve 48. dakikada Turgut Doğan Şahin'den geldi. Özbek ekibin golleri ise 65'de Geynrikh ve 83'de Rahimow'dan geldi. Bordo-mavili takım iki farklı üstünlüğünü koruyamayınca ilk hazırlık maçını beraberlikle noktaladı.

6 FUTBOLCU KADRODA YER ALMADI
Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Özbekistan ligi ekiplerinden Lokomotif Taşkent ile Avusturya'nın Tirol eyaletindeki Jenbach Stadı'nda karşı karşıya geldi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic bu maç için Avusturya'ya getirilen 28 kişilik kafileden 22 futbolcuyu kadroya aldı. Sakatlıkları bulunan Zeki Yavru, Bourceanu, Emre Güral ve Kadir Keleş ile kaleciler Onur Recep Kıvrak ve Fatih Öztürk, kadroda yer almadı. Halilhodzic kadroya almadığı oyuncuları maçı izlemeleri için stada getirdi.

HALİLHODZİC'İN İLK MAÇI
8 yıl aradan sonra Trabzonspor ile yeniden anlaşan teknik direktör Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takımın başındaki ilk maçına çıktı. Kulübede sakin gözüken Halilhodzic, özellikle yapılan basit hatalar sonrası sinirlerine hakim olamadı. Boşnak teknik adam ilk hazırlık maçında her iki yarıda farklı 11'leri sahaya sürdü.

GURBETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ
Trabzonspor'un Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçına gurbetçi taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. 2 bin kapasiteli stadın büyük bir bölümünü dolduran bordo-mavili taraftarlara az sayıdaki Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı da destek verdi. Taraftarlar takım otobüsünü otelden alarak konvoy ile maçın oynanacağı stada kadar getirdi. Bordo-mavili taraftarlar maçın 61. dakikasında ise meşale yakarak takımlarına destek verdi.

YENİ TRANSFERLERDEN 4'Ü 11'DE
Halilhodzic transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolculardan Hasan Batuhan, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'i 11'de sahaya sürdü. Boşnak teknik adam Barış Memiş, Anıl Taşdemir, Gökhan Karadeniz, Turgut Doğan Şahin, Salih Dursun eve Uğurcan Çakır'ı ise yedek kulübesinde oturttu. Halilhodzic maçın ikinci yarısında ise yedek kulübesinde oturttuğu tüm oyunculara şans verdi.

İLK 11'DE TEK YABANCI MALOUDA
Yabancı oyuncu transferinde beklenen hamleleri henüz yapmayan Trabzonspor'da Lokomotif Taşkent ile oynanan hazırlık maçında yabancı oyuncu olarak sadece Florent Malouda, 11'de sahaya çıktı. Kampta bulunun diğer yabancı oyunculardan Bosingwa ve Colman yedek kulübesinde otururken, sakatlığı bulunan Bourceanu ise kadroya giremedi.

MALOUDA 4 AY SONRA FORMA GİYDİ
Geçtiğimiz sezonki performansı nedeniyle Teknik Sorumlu Hami Mandıralı ile yıldızı barışmayan ve izinsiz olarak şehri terk eden Florent Malouda, Avusturya kampındaki performansıyla ise Halilhodzic'in gözüne girmeyi başardı. Boşnak teknik adam Malouda'yı Taşkent ile oynanan hazırlık maçında 11'de sahaya sürdü. Fransız futbolcu böylelikle 2 Mart 2014 yılında ligde oynanan Torku Konyaspor maçının ardından 4 ay sonra Trabzonspor formasını giydi.

STATTA TRABZONSPOR MARŞI ÇALINDI
Trabzonspor'un Lokomotif Taşkent ile Jenbach Stadı'nda oynadığı hazırlık maçı öncesi stat hoparlörlerinden bordo-mavili takımın marşı çalındı. Trabzonspor taraftarları da marşa eşlik etti.

TRABZONSPOR ESKİ FORMALARLA SAHAYA ÇIKTI
Yeni sezon formalarını önceki internet üzerinden tanıtan Trabzonspor, Avusturya'da oynadığı ilk hazırlık maçına eski formalarla çıktı.

YOĞUN YAĞIŞ MAÇI ETKİLEDİ
Trabzonspor'un Lokomotif Taşkent ile oynadığı maç esnasında etkili sağanak yağış başladı. Oldukça şiddetlenen yağış nedeniyle futbolcular sahada ayakta kalmakta zaman zaman zorlandı.


 

 

Sayfa Yükleniyor...