Galibiyet de memnun etmedi!

Manchester United menajeri Louis Van Gaal, takımının performansından memnun değil. Hollandalı çalıştırıcı, Roma karşısında alınan 3-2'lik galibiyete rağmen, futbolcularının ortaya koyduğu futbolu eleştirdi.

NTV Spor 27.07.2014 - 18:05
Galibiyet de memnun etmedi!

Manchester United, Uluslarası Şampiyonlar Kupası (A) Grubu'nda Roma'yı Wayne Rooney ve Juan Mata'nın golleriyle geçerek maçı 3-2 kazandı.

Louis Van Gaal da böylece, Manchester United menajeri olarak çıktığı ilk iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Ancak Hollandalı menajer, buna rağmen takımının sergilediği performanstan memnun değil.

Roma karşılaşmasının ardından basın toplantısına katılan Van Gaal, bazı oyuncularının formsuz olduğunu söyledi. Deneyimli menajer "Kazandığımız için mutluyum ama ortaya koyduğumuz futbol yetersizdi. Tribünleri dolduran 54 bin taraftar bundan daha iyisini hak ediyordu" dedi.

Oyuncularının pas akışını sağlamakta zorlandığını ifade eden Van Gaal, normalde yüksek pas yüzdesiyle oynayan Juan Mata, Ander Herrera ve Shinji Kagawa'nın da beklentilerin altında kaldığını dile getirdi.

Hollandalı çalıştırıcı son olarak, ikinci yarıda yeterince topa sahip olamadıklarını ve bu yüzden Roma karşısında elde ettikleri 3-0'lık avantajı koruyamadıklarını belirtti. Van Gaal "Böyle bir fark yakaladığınızda tek yapmanız gereken topa sahip olmak ama biz bunu yapamadık ve Roma'nın yeniden maça dahil olmasını sağladık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...