Göztepe'de 2 futbolcu Avrupa kulüplerinin radarında

Göztepe'de Taha Altıkardeş'le ve Anthony Dennis'le Avrupa'dan birçok takım ilgileniyor. Anderlecht, Lyon, Genk ve Feyenoord, Taha'yı kadroya katabilmek için girişimlerine başladı.

DHA 18.05.2024 - 11:56
Göztepe'de 2 futbolcu Avrupa kulüplerinin radarında

Gelecek sezon İzmir'i 'de temsil edecek bir yandan yeni kadro yapılanması için kolları sıvarken, oyunculara talipler arttı.

Sarı-kırmızılıların genç futbolcularından stoper Taha'nın ardından Nijeryalı orta saha Antony Dennis'i de birçok Avrupa kulübünün radara aldığı ifade edildi.

Belçika'nın Anderlecht ve Genk, Fransa'nın Lyon ile Hollanda'nın Feyenoord takımları Taha için temaslara başlarken, Dennis'e de yine Fransa ve Almanya'dan talipler çıktığı vurgulandı.

Geçen sezon U19 takımına dahil olan bu sene ise Teknik Direktör Stanimir Stoilov tarafından A takımına monte edilen 19 yaşındaki Dennis'i Toulouse ve Nice kulüplerinin takip ettiği belirtildi.

Almanya Bundesliga'dan da 2 takımın Nijeryalı orta saha için Göztepe ile görüşmelere başlayacağı kaydedildi. Sezonun ikinci yarısında formayı kapan Antony Dennis 15 maçta görev alıp 1278 dakika sahada kaldı.

Genç futbolcu 2 kez de fileleri havalandırarak Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesinde önemli roller oynadı.

Sayfa Yükleniyor...