"Üst düzey futbol oynadık"

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Feyenoord'u 2-1 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Hollanda'da üst düzey bir futbol oynadıklarını söyledi.

NTV Spor 31.07.2014 - 00:47
"Üst düzey futbol oynadık"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bilic, çok iyi bir sonuç almalarına rağmen hayale kapılmamaları gerektiğini belirtti.

"Bu iş daha bitmedi hala çok açık" diyen Bilic, "Çok iyi bir sonuç aldık bunu İstanbul'a taşıdık ama bir hayale kapılmamız gerekiyor. Bu turu geçebilmemiz için İstanbul'da da en az bu gece oynadığımız kadar iyi oynamamız ve en az bu geceki kadar performans göstermemiz gerekiyor. Beklediğimiz gibi harika bir atmosfer vardı statta. Oyuncularımız istediğimiz her şeyi yaptılar. Taktik olarak gayet saygı duyarak istediğimiz taktiği uyguladılar. Cesur oynadılar çok iyi bir iş çıkardılar" ifadelerini kullandı.

İki takımı ve özellikle de kendi takımını tebrik ettiğini ifade eden Bilic, oyuncularının performansının kendisini gururlandırdığını ifade etti.

Savunmada ve hücumda çok iyi bir oyun ortaya koyduklarına değinen Bilic, "Önde ve toplu halde savunma yaptık. Çok adamla hücum ettik. Topu çok iyi saklayarak oyunun yönünü iyi değiştirdik. Topu kaybettiğimiz dönemlerde öndeki baskıyı çok çabuk bir şekilde yaptık. Bütün bunlar çok olumluydu. Fakat bu eşleşme ne yazık ki tek maçlık bir eşleşme değil. Fred Rutten de dün basın toplantısında belirtmiş. Bu eşleşme büyük ihtimalle İstanbul'da çözülecek diye söyledik ve öyle de olacak" şeklinde konuştu.

RUTTEN: KONSANTRASYONUMUZU KAYBETTİK
Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten ise ilk golü yiyene kadar iyi oynadıklarını ama golden sonra maçtaki konsantrasyonlarını kaybettiklerini söyledi.

Maçın genelinde çok fazla top kaybı yaşadıklarına işaret eden Rutten, yedikleri gollerden sonra oyun düzenlerinin dağıldığını ve futbolcularının kendilerine güvenlerinin kaybolduğunu ifade etti.

Sahalarında aldıkları bu mağlubiyetin üzücü olduğunu kaydeden Rutten, Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı istediklerini ama bu sonuçtan sonra bunun zora girdini dile getirdi.

Rutten her şeye rağmen rövanş için küçük de olsa şanları olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...