"Hayatımın en kötü dönemiydi"

Liverpool Kaptanı Steven Gerrard, geride kalan sezonu değerlendirdi. Hala şampiyonluğu kaçırmalarının acısını hissettiğini söyleyen Gerrard, Luis Suarez'in Arsenal'e transferini nasıl engellediğini de anlattı.

NTV Spor 31.07.2014 - 12:16
"Hayatımın en kötü dönemiydi"

Liverpool, geçen sezon bitime 3 hafta kala, 24 yıllık şampiyonluk özlemine son vermeye çok yakın görünüyordu. Ancak Kırmızılar, evlerinde Chelsea'ye 2-0 yenilince zirveyi eline geçiren Manchester City mutlu sona ulaşan takım oldu.

Liverpool'un yenilgisine zemin hazırlayan oyuncu ise, çok kritik bir anda ayağı kayarak topu Beşiktaş'ın yeni yıldızı Demba Ba'ya kaptıran Steven Gerrard'dı.

Sezon boyunca çok başarılı bir performans sergileyen Gerrard, o pozisyonu hala unutamıyor. Geride kalan 3 ayı hayatının en kötü dönemi olarak nitelendiren deneyimli oyuncu  "Ölü toplarda adamımı kaybetmedim. Kritik bir penaltı kaçırmadım. Sezon boyunca hiç büyük bir hata yapmadım. Ancak bir kez ayağımın kayması her şeyi unutturdu. Futbol işte bu yüzden bazen çok zalim olabiliyor" dedi.

Gerrard, Barcelona'ya imza atan Luis Suarez'in geçen sezon başında Arsenal'e gitmeyi düşündüğünü de açıkladı. Uruguaylı golcünün kendisiyle görüştükten sonra fikrini değiştirdiğini dile getiren Gerrard "Luis'e Arsenal'in kendisi için küçük bir kulüp olduğunu söyledim. Liverpool'da kalırsa daha büyük bir kulübe transfer olma şansını yükselteceğini hatırlattım. Bunun üzerine takımda kalmaya karar verdi" diye konuştu. Gerrard, Suarez'i kaybetmelerine karşın yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını da belirtti.


 

Sayfa Yükleniyor...