Prandelli boş durmuyor!

Galatasaray'da futbolcularına izin veren teknik direktör Cesare Prandelli, tatilde boş durmadı. İlk etap kamp çalışmalarını görüntülerle analiz eden İtalyan teknik adam, bir sonraki hazırlık dönemi için ayrı ayrı çalışma programları hazırladı.

NTV Spor 31.07.2014 - 13:26
Prandelli boş durmuyor!

Galatasaray teknik direktörü cesare prandellı takımını ezberliyor. Göreve geldikten kısa bir süre sonra Avusturya kampına katılan ve futbolcularını tanımaya çalışan İtalyan teknik adam, tatilde de boş durmadı.

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan ve Macaristan'a geçerek ilk etabı tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Prandelli, oyuncularına izin verdi. İtalyan çalıştırıcı ise, tatilde kamp raporlarını inceledi. Ekibi tarafından hazırlanan görüntülü antrenman analizlerini inceleyen Prandelli, futbolcuların performansını tek tek değerlendirdi.

Takımın fizik durumunu iyi bulan italyan teknik adam, çalışmalarda gözüne çarpan detayları, ikinci etapta oyuncularına anlatmak için notlar aldı. Antrenmanlarda Sarı-kırmızılı futbolculardan sürekli ileriye, yerden pas yapmalarını isteyen Prandelli, ikinci etap hazırlıklarında da oyun felsefesini oturtmaya çalışacak.

Cesare Prandelli'nin üzerinde durduğu ikinci çalışma sistemi ise hücum pres. Futbolcularına topun sahibi olmaları gerektiğini sık sık anlatan tecrübeli teknik adam, analiz ekibinin kendisine sunduğu raporlara göre de özel çalışma programları hazırlayacak. Her oyuncunun fizik kapasitesine göre ayrı ayrı yükleme yapan Prandelli, bu konuda sağlık heyeti ile birlikte çalışmalar yapıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...