Belkalem kampa katıldı!

Trabzonspor, daha önce kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardığı Cezayirli stoper Essaid Belkalem için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

NTV Spor 31.07.2014 - 15:12
Belkalem kampa katıldı!

Bordo-mavili kulüp, teknik direktörleri Vahid Halilhodzic'in eski öğrencisi Essaid Belkalem ve kulübü Granada ile daha önce anlaşmaya varmıştı.

25 yaşındaki Cezayirli stoperle, en kısa zamanda sözleşme imzalanması bekleniyor.

KAMPA KATILDI
Trabzonspor Kulübü'nün İngiltere'nin Watford Kulübü'nden anlaşmaya vardığı Cezayirli stoper oyuncusu Essaid Belkalem, bordo-mavili takımın kampına katıldı.
     
Menajeriyle sabah saatlerinde Almanya'nın Münih kentine gelen ve kulüp idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal tarafından karşılanan oyuncu, daha kara yoluyla Avusturya'nın Hall in Tirol kasabasında takımın kampına getirildi.
     
Takımın kamp yaptığı otel önünde Belkalem'i karşılayan genel menajer Serhat Altıncı, futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceğini belirtti.
     
Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile otelde bir araya gelen stoper oyuncusunun, yarın takım ile antrenmana katılması bekleniyor. Futbolcuyla satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

 

Sayfa Yükleniyor...