"Özgüvenimiz çok arttı"

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Rosenborg ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükselen Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, tarihi galibiyetin ardından NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

NTV Spor 07.08.2014 - 22:42
"Özgüvenimiz çok arttı"

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Rosenborg ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükselen ve tarihi bir başarıya imza atan Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maçın ardından NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Gelecek hedefleri hakkında konuşan Kafkas, transfer konusunda da bilgi verdi.

"ROSENBORG'U ELEMEK ÖZGÜVENİMİZİ ARTTIRDI"
Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bizden güçlü bir takımı elemek özgüvenimizi arttırdı. Umarım yine eleyebileceğimiz bir rakip çıkar ve gruplara kalırız. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ GRUPLARA KALMAK"
Kafkas, Karabükspor'un Avrupa'daki hedenin ne olduğu sorusuna, "Bundan sonra kim çıkarsa çıksın bütün gücümüzü gruplara kalmak için kullanacağız. Önümüzdeki turda 4-5 oyuncu daha gelecek. İyi transferler yaptık. İyi bir kadro oluşturduk. Elimizdeki kısıtlı imkanlarla yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Hem ligde hem Avrupa'da hem de kupada Karabükspor'u marka yapmak için uğraşacağız" cevabını verdi.

"ENERAMO'YU ÇOK İSTEDİM"
Transferler hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Transerde santrafor önceliğimiz var. Eneramo'yu takımda görmeyi çok istedim. Çalıştık ancak sıkıntılı bir durum var. O olmazsa Akpala gelecek" diye belirtti.

Sayfa Yükleniyor...