Yarım düzine gol attı!

Romanya 1. Futbol Ligi'nin 4. haftasında Steaua Bükreş'in Pandurii Tragu Jiu'yu 6-0 yendiği maçın tüm gollerini atan Cladiu Keşerü, üstün performansıyla kulüp tarihine geçti.

NTV Spor 16.08.2014 - 16:42
Yarım düzine gol attı!

Pandurii Tragu Jiu'nun defans oyuncuları tarafından durdurulamayan ve karşılaşmanın her iki yarısında da "hat-trick" yapan Keşerü, maçın ardından yaptığı açıklamada, şaşkınlığını gizleyemedi.
     
"Dürüst olmak gerekirse, bunun nasıl yaptığımı bilmiyorum ve kavrayacağımı da sanmıyorum" diyen 27 yaşındaki golcü, bir maçta bu kadar gol atmayı kendisinin de beklemediğini itiraf etti.
     
Takım arkadaşlarına gollerinde yaptıkları asistler nedeniyle teşekkür eden Rumen santrafor, "Çocukluk dönemimi saymazsak profesyonel futbol kariyerimde, daha önce bir karşılaşmada hiç bu kadar çok gol atmamıştım. Fransa 2. Ligi'nde oynarken de bir maçta 4 gol atmıştım ama böylesi hiç olmadı" ifadesini kullandı.
     
Keşerü, bir maçta attığı 6 golle kulüp tarihine de adını yazdırdı. Steaua Bükreş'te önceki rekoru, halen takımın teknik direktörlüğünü yapan Constantin Galca kırmıştı. 42 yaşındaki Rumen teknik adam, Steaua Bükreş'in Braşov'u 5-0 yendiği 20 yıl önceki maçta takımının tüm gollerini atmıştı.

Sayfa Yükleniyor...