"Arsenal'in yıldızlarıyla selfie çekeceğimizi mi sanıyorsunuz!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Arsenal maçı öncesi iddialı konuştu; "Maça çok iyi hazırlandık ve asla pes etmeyeceğiz" dedi

NTV Spor 18.08.2014 - 17:25
"Arsenal'in yıldızlarıyla selfie çekeceğimizi mi sanıyorsunuz!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk edecekleri İngiltere'nin Arsenal ekibi karşısında başarılı olmak ve tüm planlarını gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Slaven Bilic, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı oyuncu Mustafa Pektemek ile düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Arkamızdaki logo her şeyi anlatıyor. Bazen bir resim, binlerce kelimeden fazlasını anlatabilir" sözleriyle UEFA Şampiyonlar Ligi'nin logosuna atıfta bulunan Hırvat çalıştırıcı, "Rakibi çok iyi biliyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Her şeyimizle hazırlandık. Asla pes etmeyeceğiz. Tüm Beşiktaş ailesi için büyük bir maça çıkacağız. Rakibe büyük saygımız var. Arsenal, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Bizim de mücadelemiz, hayalimiz ve planımız var. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bilic, Arsenal'in kendi ligindeki ilk maçında zorlandığı aktarılarak, rakiplerinin hazır olup olmadığına ilişkin yöneltilen soru üzerine Slaven Bilic, "Tabii ki hazırlar. Hiçbir soru işareti yok. Premier Lig'de ilk maçlar zordur. Ligin ilk haftalarındaki zorluklar her takım için söz konusu. Kadro noktasında zorlukları olabilir. Almanya Milli Takımı'nda oynayan bazı oyuncuları hali hazırda kullanmıyorlar. 18 yıldır aynı teknik direktörle çalışıyorlar. Büyük bir kadroya ve oyunculara sahipler. Durum bu haldeyken yarın hazır şekilde karşımıza çıkacaklar" diye konuştu.

HUTCHINSON VE GÖKHAN TÖRE'NİN DURUMU
Sakat olan Atiba Hutchinson'ın yanı sıra kadroya yeni dahil olan Gökhan Töre'nin oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya karşılık Bilic, "Gökhan Töre, fiziksel olarak hazır değil. Onunla ilgili kesin kararı yarın vereceğiz. Tek oyuncu üzerine kurulu bir takım değiliz. Ama sistemimizde top bizdeyken ve rakipteyken Hutchinson önemli bir anahtar. Yüzde 50 oynama olasılığı gözüküyor. Çok ciddi sakat değil ama sonuçta bir sakatlık yaşıyor. Yarın testi geçerse, oynamak için ciddi olasılığı var. O zaman görev vereceğiz. Ama biz hazırlıklarımızı Atiba olmayacakmış gibi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Oyuncu olarak Arsene Wenger'e karşı galibiyetinin olmadığı yönündeki soru üzerine siyah-beyazlı teknik adam,  "Planı uygulayacak oyuncular. Oyuncu olarak Arsenal'e karşı galibiyet alamamam, yarınki maç için hiçbir anlam ifade etmiyor" ifadesini kullandı.

Arsene Wenger'in Beşiktaş ile ilgili kullandığı iddia edilen olumsuz ifadelerin hatırlatılması üzerine Slaven Bilic, "Arsene Wenger'i uzun zamandır kişisel olarak tanıyorum. Kendisi tam bir rol modeldir. Beyefendiliğiyle nezaketiyle ve medeni tavırlarıyla herhangi bir kulübü rencide edeceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

"ONLARIN GÖNLÜNÜ YAPMAYACAĞIZ"
Slaven Bilic, Arsenal'in Avrupa kupalarında bugüne kadar tüm ön elemelerden başarıyla çıkmış olmasının hatırlatılması üzerine, "Bu istatistik, onların gücünü gösteriyor. Kime karşı oynayacağımızı biliyoruz. Yarınki rakibimizi de Londra'da karşımıza çıkacak rakibimizi de biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde en uzun süre kalan takımlardan biri. Tüm bu veriler onların gücünü gösteriyor. Onlar favori ama kimse bizden sahaya çıkıp onların gönlünü yapmamızı beklemesin. Kimse oyuncularımızdan; Arteta, Giroud veya Alexis Sanchez ile selfie yapmalarını ya da  forma değiştirmek için acele etmelerini beklemesin. En iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

PEKTEMEK: "LONDRA'YA İYİ SKORLA GİTMEK İSTİYORUZ"
Beşiktaş'ın formda oyuncularından Mustafa Pektemek ise rövanş maçı için Londra'ya avantajlı bir skorla gitmek istediklerini dile getirdi.

Kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle üzüntülü bir hafta geçirdiklerini belirten siyah-beyazlı futbolcu, Arsenal maçıyla ilgili olarak, "Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Bu yönde performansımızı artırarak en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama kendi taraftarımızın önünde iyi sonuç alarak Londra'ya gitmeyi istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...