Olcay ve Veli iddialı!

Beşiktaşlı Olcay Şahan ile Veli Kavlak, Arsenal maçı için umutlu konuştu. Olcay, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için önlerindeki son engeli de aşacaklarını söyledi. Veli ise Arsenal'i Süleyman Seba anısına yenmek istediklerini dile getirdi.

NTV Spor 18.08.2014 - 23:33
Olcay ve Veli iddialı!

Beşiktaş'ın iki başarılı orta saha oyuncusu Olcay Şahan ve Veli Kavlak, Arsenal'i geçerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaklarına inanıyor. İki oyuncu play-off turu ilk maçı öncesi Beşiktaş TV'ye açıklamalarda bulundu.

Gruplara kalmak için önlerinde yalnızca iki maç kaldığını ifade eden Olcay, "Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için dört final maçını kazanmamız gerekiyordu. İlk iki maçı kazandık ve Feyenoord'u eledik. Önümüzde iki maç kaldı. Gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Rakip Arsenal'in kadrosunda bulunan oyuncuların kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "Takımımızda birçok üst düzey oyuncu yer almakta. Biz onları tanıyoruz ama onlar bizi tanımıyor. Biz kendi oyunumuza odaklanacağız" diye konuştu.     

İstikrarlı futbolu ile adından söz ettiren Veli Kavlak ise, "Süleyman Seba anısına oynayıp galip gelmek istiyoruz" dedi.

Deneyimli oyuncu, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız, Olimpiyat Stadı'nda inanılmaz bir atmosfer yaratıyor. Umarım taraftarlarımızın desteğiyle camiamız için unutulmaz bir gün yaşarız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...