"Totti ile birlikte oynamak heyecan verici"

Roma forması giyen milli futbolcu Salih Uçan, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu. İtalyan ekibine uyum sağlamakta zorlanmadığını belirten genç futbolcu, Totti ile aynı takımda forma giymenin heyecan verici olduğunu söyledi.

NTV Spor 19.08.2014 - 00:28
"Totti ile birlikte oynamak heyecan verici"

İtalya'da Roma forması giyen milli futbolcu Salih Uçan, Spor Gecesi programına telefonla bağlandı.

Roma'ya adaptasyon sürecini sorunsuz bir şekilde geçirdiğini ifade eden Salih, tek eksiğinin İtalyanca olduğunu söyledi. Totti ile aynı takımda forma giymenin heyecan verici olduğunu dile getiren genç futbolcu, teknik direktör Rudi Garcia'nın kendisini istediği bölgede oynattığını belirtti.

Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi sarı lacivertlilerin kampını ziyaret eden Salih, “Fenerbahçe kampına geldim ve arkadaşlarımı gördüm. Başkanımız da buradaydı, onunla da görüştük. Ziyaretin ardından yeniden tesislere dönüyorum” dedi.

Roma'ya uyum sağlamakta zorlanmadığını belirten Salih, “Güzel bir süreç yaşıyorum. ABD kampı yaptık ilk önce, daha sonra Avusturya kampı oldu. Benim açımdan verimli oldu, hazırlık maçlarında da iyi performans sergiledim. Bana burada bana iyi bir ilgi var. Adaptasyonu da hiçbir sıkıntı olmadan hallettim. Haftaya da İtalya öğretmenimle dil öğrenmeye başlayacağım. Bir tek İtalyaca öğrenmem kaldı” şeklinde konuştu.

Roma'nın yıldızı Francesco Totti ile aynı takımda forma giymenin çok heyecan verici olduğunu ifade eden Salih, "Totti burada başkan diyebilirim. Sanırım burada 23. senesi... Totti ile oynamak heyecan verici. Ben dünyada yokken kendini kanıtlamış, oynayan bir oyuncuydu" dedi.

Teknik direktör Garcia'dan da övgüyle söz eden Salih, "Rudi Garcia gerçekten harika bir hoca... Antrenmanlarda, maç konuşmasında futbolcuları çok etkileyen bir hoca. Bütün futbolcuların da hocaya saygısı var. Beni de istediğim bölgede oynatıyor" diye konuştu.
 

Sayfa Yükleniyor...