Arsenal geldi

Beşiktaş'ın rakibi Arsenal'in İstanbul'a gelişi sırasında bir karmaşa yaşandı. İngiliz ekibini taşıyan uçağın ineceği havalimanı son ana kadar netleşmedi. Arsenal'in uçağı sonunda Atatürk Havalimanı'na indi.

NTV Spor 19.08.2014 - 00:56
Arsenal geldi

Şampiyonlar Ligi Play-Off Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş'la karşılaşacak Arsenal'in İstanbul'a gelişinde karışıklık yaşandı.

İlk açıklamaya göre İngiliz ekibinin Atatürk Havalimanı'na geleceği ve ardından Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapacaktı. İngiliz ekibinin gelmesinin beklendiği saatlerde ise uçağın özel olması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapılacağı belirtildi.

Arsenal'i taşıyan uçağı karşılamak için basın mensupları ile UEFA delegesi ve kafileyi taşıyacak otobüs Sabiha Gökçen'in yolunu tuttu. Bazı medya mensupları da erkenden alana gelerek kafileyi beklemeye başladı. Ancak son anda Arsenal'in uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Arsenal kulübü yetkililerinin, Sabiha Gökçen'e inmeleri önerildiği halde Atatürk Havalimanı'nı kullanmakta ısrar ettikleri öğrenildi. İngiliz ekibinin oyuncuları havalimanından doğruca konaklayacağı otele geçti. Arsenal, Beşiktaş maçı öncesi antrenman yapmadı.

Sayfa Yükleniyor...