Trabzonspor'da kriz!

Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic-Florent Malouda gerilimi yaşanıyor. İkilinin pazar günü kavga ettiği ve Boşnak teknik adamın, Fransız futbolcuyu kadrodışı bıraktığı iddia edildi.

NTV Spor 19.08.2014 - 12:52
Trabzonspor'da kriz!

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasında bir süredir devam eden gerinlik sonunda kavga aşamasına geldi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Malouda'nın satılmasından yana tavır koyan ancak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarıyla oyuncuyu Avusturya kampına götüren Halilhodzic, bir türlü Fransız futbolcunun performansından memnun kalmadı.

Taraflar arasında süre gelen gerginlik sonunda kavgaya dönüştü. İddialara göre pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından teknik direktör Vahid Halilhodziç, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Rostov'un maç kasetlerini izleyeceklerini belirterek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi.

Florent Malouda ise görüntüleri evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini söyledi. Halilhodziç bu karara karşı çıktı. İkili önce sözlü tartışmaya girişti. Ardından sesler yükseldi ve tartışma kavgaya dönüştü. Araya girenler Halilhodziç ile Malouda'yı güçlükle ayırdı. Kavgadan sonra Trabzonspor'un yapacağı antrenmanların ikisi de basına kapatıldı.

Teknik direktör Halilhodzic, Malouda'yı bu antrenmanlara almayarak kadro dışı bıraktı. Tesislere sivil gelen Malouda, ayrılmak istediğini bildirdi. Boşnak teknik adam ise net bir dille oyuncunun satılması yönündeki talebini yineledi.

Sayfa Yükleniyor...