Galatasaray'a da yazılan Thomas Partey'in bonservisi belli oldu

Adı Galatasaray'la da anılan Thomas Partey için Arsenal'in istediği bonservis belli oldu. Suudi Arabistan ekiplerinin gündemindeki Partey için Barcelona'nın da devrede olduğu belirtiliyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 08.05.2024 - 11:11
Galatasaray'a da yazılan Thomas Partey'in bonservisi belli oldu

Yeni sezonun çalışmalarına başlayan için iddiası ortaya atılmıştı. Sarı-Kırmızılıların Ganalı ön liberoyla ilgilendiği haberleri basına yansırken 'in Partey için talep ettiği rakam ortaya çıktı.

PARTEY İÇİN 3 SUUDİ KULÜBÜ DEVREDE

Football Insider'da yer alan habere göre Thomas Partey için ekipleri devrede. Deneyimli ön libero için Al Ahli, Al Nassr ve Al Khaleej'in nabız yokladığı haber detayında yer aldı.

📈İNGİLTERE PREMİER LİG PUAN DURUMU📈

Haberde Partey'in sezon başında da Suudi kulüpleri tarafından istendiği ancak oyuncunun Arsenal'de kalmayı tercih ettiği vurgulandı.

BARCELONA İDDİASI

Öte yandan Thomas Partey'in Barcelona'nın da transfer listesinde olduğu belirtildi. Gazeteci Adrian Sanchez, Ganalı futbolcunun yaz transfer döneminde Barcelona'ya katılmasının olası olduğunu yazdı.

ARSENAL BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Bu arada Arsenal'in Thomas Partey'den 30-35 milyon euro civarında bir bonservis geliri beklediği aktarıldı.

Arsenal 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Thomas Partey'i Atletico Madrid'den 50 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

THOMAS PARTEY'İN SEZON KARNESİ

30 yaşındaki Ganalı ön libero bu sezon tüm kulvarlarda 14 maça çıkıp sadece 724 dakika süre alabildi.

Sayfa Yükleniyor...