"Hala bir hayalimiz ve planımız var"

Arsenal ile golsüz berabere sonuçlanan Şampiyonlar Ligi Play-off ilk maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 20.08.2014 - 00:28
"Hala bir hayalimiz ve planımız var"

Avrupa'nın en iyi takımlarından birisine karşı çok iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Bilic, "Gerçekten herkes için harika bir maç oldu. Takımımın gösterdiği performans ile gurur duyuyorum. Her anlamda iyi bir oyun ortaya koyduk. Avrupa'nın en iyi takımlarından birisine karşı oldukça iyi oynadık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Tabii ki Arsenal'in de fırsatları vardı ama bizim 3 tane büyük fırsatımız vardı, bunları değerlendiremedik. Arsenal gibi büyük bir takımı yenmek için bu fırsatları değerlendirmelisiniz. Oyuncularımı kesinlikle suçlayamam. Böyle bir performanstan sonra kazanamadığımız için üzgünüz" dedi.

Bu maçtan önce yaptığı "Bir hayalimiz ve bir planımız var" açıklamasını değerlendiren Hırvat teknik adam, "Hala hem bir hayalimiz ve hem de bir planımız var. Ve bunu gerçekleştirebiliriz. Aldığımız bu sonuç da olumlu bir sonuç. Gol yemedik ve şunu gördük; rakip kim olursa olsun pozisyon yaratabiliyoruz. Rakibe saygı göstererek oynadık ama rakibe üstün olabileceğimizi de gösterdik. Oyuncularımızın birçoğu, rakip oyuncuları televizyondan izledi ve ilk defa böyle bir tecrübe yaşadı. Böyle oynarsak gruplara kalabiliriz" ifadelerini kullandı.

Arsenal karşısında Atiba'dan yoksun oynamalarının kendilerini etkilediğini vurgulayan Slaven Bilic, "Bu akşam en önemli oyuncularımızdan Atiba Hutchinson'ı kullanamadık. Arsenal'in de en iyi oyuncularından biri olan Ramsey kırmızı kart gördü. Rövanşta oynamayacak. Umarım bu hayali gerçekleştiririz, Londra'da turu geçeriz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...