Mevlüt kararını verdi!

Karabükspor ile oyanacakları UEFA Avrupa Ligi play-off maçı öncesi açıklamalarda bulunan Mevlüt Erdinç kendisine yöneltilen transfer soruları üzerine önemli bir açıklama yaptı.

NTV Spor 20.08.2014 - 22:27
Mevlüt kararını verdi!

"Kulübüme bir teklif gelmedi" diyen milli futbolcu, Saint-Etienne'de kalacağını söyledi.

Mevlüt Erdinç, "Türk takımıyla karşılaşmaktan çok mutluyum. Ama Saint Etienne ile turu geçmek istiyorum. Bunu yapmak için de sahada çok çalışacağım. Şansların yüzde 50, yüzde 50 olduğunu belirten Erdinç; Kurada Karabük çıkınca arkadaşlarım beni aradı. Sevindim. Benim için özel bir şey ülkeme gelmek. Gurur duyuyorum. Ancak bizim için önemlisi turu geçmek. Gol atarsam da farklı bir duygu olacak. Ama işimiz bu" ifadelerini kullandı.

Karabükspor'da 9 numara Ahmet ilhan Özek'i tanıdığını ifade eden Mevlüt, "Milli takımdan arkadaşım. Birde Fransa'dan bir kaç futbolcuyu tanıyorum takımdaki" dedi.

Mevlüt Erdinç, bir soru üzerine Zlatan Ibrahimovic ve Hakan Şükür'ü çok beğendiğini vurguladı.

"TRANSFER KONUSUNDA KULUBÜME TEKLİF GELMEDİ"
Erdinç, Galatasaray ve Trabzonspor  tarafından transfer edilmek istendiği sorusuna ise "Bu konuyla ilgili konuşmak istemediğimi söylemiştim. Kulübüme bir teklif gelmedi. Ben Saint-Etienne'de kalıyorum. Böyle bir durum yok" diye yanıt verdi.

"KARABÜK İYİ TAKIM"
Kardemir Karabükspor'u çok iyi analiz ettiklerini, izlediklerini, oyuncularını yakından tanıdıklarını ifade eden Erdinç, Karabük iyi bir takım. Hocamız iyi çalıştı takım üzerinde. Geçen sezon iyi bir sezon geçirdiler. Karabük Rosenborg'u eledi ve motivasyon olarak iyiler şu anda. Bu sezona bende iyi başladım. 2 maçta 3 golüm var. Böyle devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...