Ruiz'in alternatifi Portekiz'de!

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Bryan Ruiz için Fulham'ın indirime gitmesini bekleyen siyah-beyazlı yönetim Kosta Rikalı oyuncunun alternatifini Portekiz'de buldu.

NTV Spor 21.08.2014 - 16:58
Ruiz'in alternatifi Portekiz'de!

Beşiktaş orta sahaya yapacağı transfer konusunda temaslarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belhanda'dan maliyeti nedeniyle vazgeçen siyah beyazlı yönetim, Fulham forması giyen Bryan Ruiz için İngiliz ekibi ile görüşmelere hız verdi.

Costa Rikalı futbolcu ile  anlaşma sağlayan yönetim, Fulham'ın bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor. Londra temsilcisi 6 milyon euro isterken Beşiktaş, 4,5 milyon euro'da ısrar ediyor. Tarafların uzlaşması halinde transfer bu hafta içinde resmiyet kazanacak.

Beşiktaş, Ruiz'in alternatifi olarak ise Porto'da forma giyen Kolombiyalı genç yetenek Juan Quintero'yu listesine aldı. Ruiz transferinin gerçekleşmemesi halinde 21 yaşındaki oyuncunun 1 yıllığına kiralanması gündeme alınacak.

1 milyon euro kiralama bedeli ile transferi düşünülen Quintero, geçen sezon Kolombiya ekibi Nacional'den Porto'ya 7 milyon euro'ya transfer olmuştu. Porto'da 4'ü ilk 11 olmak üzere 34 maçta görev yapan 21 yaşındaki futbolcu, 4 gol atarken 4 de asist yaptı.

Sayfa Yükleniyor...