Yeni aday Sosa

Beşiktaş orta sahaya yapacağı transfer konusunda aday sayısını 3'e çıkardı. Siyah-beyazlı yönetim; Ruiz ve Quintero'nun yanı sıra Metalist Kharkiv'den Jose Sosa için de girişimlere başladı.

NTV Spor 22.08.2014 - 10:55
Yeni aday Sosa

Beşiktaş Metalist Kharkiv ile yeniden masaya oturdu. Bir süre önce Rodrigo Moledo için temasa geçen ancak anlaşamayan iki kulüp şimdi de Jose Sosa için masaya oturdu.

Son olarak Bryan Ruiz ve Juan Quintero için girişimlerini sürdüren yönetim, teknik direktör Slaven Bilic'in isteği üzerine bonservisi Metalist Kharkiv'de bulunan Sosa için de görüşmelere başladı.

Ukrayna ekibi ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu için pazarlıkların sürdüğü ve Metalist Kharkiv'in son talebinin ardından durum değerlendirilmesi yapılacağı öğrenildi. Geçen sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid'de kiralık olarak geçiren Sosa, kariyerinde Estudiantes, Napoli ve Bayern Münih formaları giydi.

Geçen sezon toplamda 44 resmi maça çıkan Sosa, 5 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Gollerin tamamını Metalist forması altında atarken, Atletico Madrid'de 7 asist yaptı.

Bu üç futbolcu arasında önceliğin Ruiz'de olduğu bilinirken, futbolcular için yapılan görüşmeler haftasonu masaya yatırılacak. Yönetim ve teknik heyetin yapacağı son değerlendirme toplantısının ardından Beşiktaş yeni orta saha oyuncusuna karar verecek ve transfer gerçekleşecek.

Sayfa Yükleniyor...