O bir fenomen!

Liverpool, Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez'in yerine Milan'dan Mario Balotelli'yi transfer ediyor. Adı hep skandallarla anılan Balotelli'nin bir önceki Ada macerasını gelin bir hatırlayalım...

NTV Spor 22.08.2014 - 17:25
O bir fenomen!

"Luis Suarez gibi sorunlu ancak bir o kadar da kusursuz golcünün yerini kim doldurabilir?" sorusunun, sorunlu kısmı için verilebilecek herhalde tek cevap vardı; Mario Balotelli.

Ancak Liverpool, geçen sezon kıyısından döndüğü Premier Lig şampiyonluğunu bu sezon istiyorsa, Balotelli'nin çok daha fazlasını vermesi gerekiyor. Çünkü Anfield'ın, problem üreten değil problem çözen bir golcüye ihtiyacı var.

59 maçta 20 golle oynadığı Inter'den 2010 yılında büyük umutlarla Manchester City'ye giden Balotelli, Ada'da yarattığı skandallarla adından bahsettirmişti. Antrenman tesislerinde kaldığı odanın terasından genç takım oyuncularına dart oku atan, evinin banyosunda havai fişeklerle oynayıp yangın çıkaran Balotelli, teknik direktörü Roberto Mancini ile de sorunlar yaşamıştı.

Los Angeles Galaxy ile oynanan hazırlık maçındaki ilginç hareketi sonrası Mancini tarafından hemen oyundan alınan Balotelli, takımının yaptığı antrenmanda İtalyan teknik direktörle yaka paça kavgaya tutuşmuştu.

Mavi formayla şampiyonluk yaşamasına rağmen, yeniden Serie A'nın ancak Milano'nun diğer takımı Milan'ın yolunu tutan Balotelli, kırmızı-siyahlılarda daha olgun bir görüntü çizdi.

Sayfa Yükleniyor...