Bayern'in açılış dansı

Bundesliga'da perde, son şampiyon Bayern Münih'in Wolfsburg'u konuk ettiği maçla açılırken, üç puan 2-1'lik skorla ev sahibi ekibin oldu.

NTV Spor 22.08.2014 - 23:39
Bayern'in açılış dansı

Bundesliga'da şampiyon sahaya indi... Ligin açılış maçında Bayern Münih evinde Wolfsburg'u konuk etti.

Allianz Arena'daki mücadelenin ilk bölümünde tarafların orta sahada üstünlük kurma çabaları öne çıkarken Bayern, bu isteği çok geçmeden eline geçirdi. Özellikle yeni yıldızı Lewandowski ile Wolfsburg defansına zor anlar yaşatan Bavyera ekibi, bir başka silahı Müller'in ayağından bu golle 37'de öne geçti.

Alman yıldızın golü ilk 45 dakikanın skorunu belirlerken ikinci yarı bir başka gol makinesi Arjen Robben'in golüyle açıldı. Başlama düdüğünün hemen ardından sürüklediği hücumda topu ağlara gönderen Hollandalı yıldız son şampiyonu 2-0 öne taşıdı.

Yeni sezonun ilk maçında bir anlamda sürpriz yapmak, puan koparmak isteyen Wolfsburg 52. dakikada Olic'in golüyle farkı 1'e çekti ve maçın geri kalan bölümü için ümitlendi. Beraberlik adına daha istekli oyun ortaya koymayan başlayan konuk ekip, çok net pozisyonlar yakalamasına rağmen bu fırsatlardan istifade edemedi.

Bayern, Lewandowski ile kaçırmaya devam ederken, Wolfburg Junior Malanda ile inanılmaz bir gol kaçırdı. 84'te Rode'nin uzaktan şutunda top filelerle buluştu ancak yan hakem Müller'in pozisyonun içinde ve ofsaytta olduğuna karar verince gol iptal edildi.

Son dakikalarda Robben'in de bir şutu direkten dışarı giden Guardiola'nın takımı Bundesliga'nın açılış maçında Wolfsburg'u 2-1 devirerek sezona bıraktığı yerden başladı.

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...