Kaleci attı hakem iptal etti!

İspanya La Liga'nın açılış maçında Malaga, Athletic Bilbao'yu konuk etti. Mücadeleyi 9 kişi tamamlayan Malaga, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken, Bilbao kalecisi Iraizoz'un son dakikadaki kafa golü, hakem Mateu Lahoz tarafından iptal edildi.

NTV Spor 23.08.2014 - 22:58
Kaleci attı hakem iptal etti!

La Liga'da sezona Avrupa kupalarına katılma hedefiyle başlayan Malaga ile Athletic Bilbao, La Rosaleda'da karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 35. dakikasında Luis Alberto'nun golüyle ev sahibi Malaga 1-0 öne geçti. Soyunma odasına da bu golle gidildi.

İkinci yarıda konuk takım Athletic Bilbao'nun beraberlik arayışları vardı. Özellikle 88. dakikada Duda ve 90'da Antunes'in atılmasıyla 10 kişi kalan Malaga karşısında Bilbao'nun baskısı daha arttı.

90+5'inci dakikada uzun süre unutulmayacak bir pozisyon yaşandı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ileriye çıkan Bilbao kalecisi Iraizoz, çok iyi yükselip kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem Mateu Lahoz, golü iptal ederken, Athletic Bilbao'lu oyuncuların buna uzun süre itirazı vardı.

Ancak sonuç değişmedi ve gol geçerli sayılmayınca, ev sahibi Malaga, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak, La Liga'nın açılış maçında 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...