Barcelona hızlı başladı!

Barcelona sezonu galibiyetle açtı! La Liga’nın ilk haftasında Elche’yi ağırlayan Katalan ekibi, 44. Dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele ettiği karşılaşmayı Messi(2) ve El Haddadi’nin golleriyle 3-0 kazandı ve ilk haftayı kayıpsız geçti.

NTV Spor 24.08.2014 - 23:46
Barcelona hızlı başladı!

İspanya La Liga'nın ilk haftasında Barcelona, Camp Nou'da Elche'yi ağırladı.

Barcelona, 44. dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele ettiği karşılaşmayı Messi(2) ve El Haddadi'nin kaydettiği gollerle 3-0 kazandı. Katalan ekibi sezona 3 puanla başlarken, Elche ise evine puansız döndü.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Barcelona, NTV Spor Smart HD'den canlı yayınlanan maça etkili başlayan taraf oldu. Konuk ekibin kalesinde büyük bir baskı kuran Katalan ekibi, aradığı golü 42. dakikada Messi ile buldu.

Barcelona'nın gol sevinci fazla uzun sürmedi. Bu golden 2 dakika sonra Mascherano yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı. İlk yarıda başka gol olmazken, Katalan ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci devresine Barcelona çok hızlı girdi. 46. dakikada sahne alan El Haddadi, kaleci Tyton'ı mağlup ederek topu ağlarla buluşturu ve skoru 2-0'a getirdi. Bu golün ardından rahatlayan Katalan ekibi, sahada 10 kişiyle mücadele etmesine rağmen Elche kalesine yüklenmeye devam etti.

Gol perdesini aralayan Messi, karşılaşmanın 64. dakikasında bir kez daha kaleci Tyton'ı mağlup etti ve Barcelona'nın 3. golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunu kontrol etmeye devam eden Katalan ekibi, maçı 3-0 kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Sayfa Yükleniyor...