"2 transfer daha yapacağız"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in sert açıklmalarını motivasyon amaçlı olduğunu söyledi. Amaçlarının şampiyonluğu elde edecek bir kadro kurmak olduğunu belirten Güney, defans ve forvet olmak üzere iki transfer daha yapacaklarını ifade etti.

NTV Spor 25.08.2014 - 12:15
"2 transfer daha yapacağız"

Trabzonspor Kulübü'nün genel sekreteri Köksal Güney, bordo-mavili kulübün gündemini değerlendirdi. Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Rostov maçı öncesi yaptığı sert açıklamalar ve transfer çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştı.

Halilhodzic'in Rostov karşılaşmasının ciddiyetini ve zorluğunu anlatmak için "Favori olan taraf değiliz" açıklamasını yaptığı belirten Köksal Güney, "Hoca, camiaya her şeyi toz pembe göstermemek, işin zor olduğunu göstermek adına bu mesajları verdi.  Motivasyon için bunları söyledi. Taraftarımız endişe etmesin. Gidecek şeklinde kaygı duyulmasın, başarı için çok çalışıyor” diye konuştu.

"FİNAL AŞAMASINDAYIZ"
Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Güney, “Birkaç mevkide daha çalışmalarımız var. Amacımız şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak. Birkaç önemli transfer daha yapacağız. Artık final aşamasındayız. Yerli de olabilir; ama yabancı oyuncu transferi daha yüksek ihtimal. Savunma ve forvette de birer oyuncu alacağız” ifadelerini kullandı.

Köksal Güney, Mevlüt Erdinç'ten ücretindeki artış nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...