"Şampiyonluk için oynayacağız"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan iddialı açıklamalarda bulundu. Arslan, yeni sezonda takımına güvendiğini ve şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

NTV Spor 26.08.2014 - 20:03
"Şampiyonluk için oynayacağız"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan,"Şanlıurfaspor için mücadele edecek, şampiyonluk için puan toplayabilecek bir takım kurduk" dedi.

Arslan, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Sezonun oldukça zorlu geçeceğine inandığını belirten Arslan, Kayserispor, Antalyaspor ve Osmanlıspor gibi iddialı takımlar karşısında Süper Lig'e çıkabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Arslan, takımın şampiyonluğu elde edebilecek puanları toplayabileceğine inandığını vurgulayarak "Ligde şampiyon olunabilecek puanları toplamak istiyoruz, bu iş söylemlerle değil, puanlarla oluyor. Burada konuşmak kolay. Şanlıurfaspor için mücadele edecek, şampiyonluk için puan toplayabilecek bir takım kurduk. Biz hedeflediğimiz puanları toplarsak zaten şampiyonuz demektir, bunu başarabilecek gücümüz var. Şampiyonluk, ilk yarının sonunda hedeflediğimiz yere gelebilirsek ancak o zaman değerlendirilir, daha rahat hamleler yapılabilir" dedi.

Arslan, devre arasına en az 25 puan toplayarak girmek istediklerini de sözlerine ekledi. Şanlıurfaspor idari koordinatörü Hüseyin Dağ da GAP Arena Stadyumu'ndaki çim sorunu nedeniyle takımın birkaç hafta iç saha maçını başka statta oynayacak olmasının üzücü olduğuna değindi. Stadyumdaki sorunun bir an önce giderilmesini beklediklerini aktaran Dağ, sorun nedeniyle dışarıda oynanabilecek her maç için ortalama 50 bin lira kulübün zarar edeceğini ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...