Benatia Bayern'de!

Manchester United ve Barcelona gibi kulüplerin peşinde koştuğu Romalı savunma oyuncusu Mehdi Benatia, Bayern Münih ile anlaştı.

NTV Spor 26.08.2014 - 20:22
Benatia Bayern'de!

Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in, Faslı oyuncu Mehdi Benatia'yı transfer etme konusunda İtalya'nın Roma kulübü ile anlaştığı bildirildi.
     
Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Bayern Münih Banatia'nın transferi konusunda Roma Kulübüyle anlaşmaya vardı.
     
Benatia'nın gelecek günlerde Münih'e gelerek sağlık kontrolünden gececiği ifade edilen açıklamada 27 yaşındaki Faslı oyuncunun daha sonra 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.
     
İtalyan medyasında yer alan haberlerde Bayern Münih'in Benatia için toplam 30 milyon avro transfer bedeli ödeyeceği iddia edildi. Bavyera ekibi daha önce İspanyol oyuncu Javi Martinez için 40 milyon avro ve Mario Götze için de 37 milyon avro  transfer ücreti ödemişti.
     
Bayern Münih'in Borussia Dortmund'a karşı oynadığı Süper Kupa karşılaşmasında sakatlanan Martinez'in uzun süre sahalara dönemeyecek olması Teknik Direktör Pep Guardiola'yı ve Bayern Münih yetkililerini defans için bir oyuncu arayışına sevk etmişti.
     

Sayfa Yükleniyor...