"Umut Bulut için beklemedeyiz"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçını kazanarak gelecek haftalara umutla bakmak istediklerini söyledi. Forvet için Galatasaraylı Umut Bulut ile görüştüklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, Aydın Karabulut'un Bursaspor'a alışamadığı için kadro dışı bırakıldığını belirtti.

NTV Spor 27.08.2014 - 17:37
"Umut Bulut için beklemedeyiz"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hedeflerinin ligi ilk 5'te bitirerek Avrupa'ya gitmek olduğunu açıkladı. 

Ligin ilk haftasında karşılacakları Galatasaray maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Güneş, maçın ilerideki haftalar için önemli olduğunu belirtti.

Şenol Güneş, "İlk haftada Galatasaray'la oynayacağız. İlk haftada Galatasaray'ı yenmek bize hem 3 puan hem de moral katacaktır. İlk 5 maçımızın en önemlisini oynayacağız. İlk 5 maç bizim için çok önemli. İlk 5 maçı hedefliyoruz. Bu maçlar ilerisinin aynasını gösterecek" dedi.

"FORVETE İHTİYACIMIZ VAR"
Henüz ideal 11'i oluşturamadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, forvet transferine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Güneş, "Hücum zenginliğine ihtiyacımız var. 1 ya da 2 oyuncunun alınmasında fayda var. En azından bir oyuncu kesin almalıyız. Umut ayrılmak istemediğini söylemişti. Ancak Galatasaray'da oynamıyor. Son gelişmeleri bilmiyorum. Galatasaray, bırakmak isterlerse Umut'u almak isteriz"diye konuştu.   

"AYDIN TAKIMA ALIŞAMADI"
Şenol Güneş, kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut'un Bursaspor'a alışamadığını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, "Böyle bir oyuncunun, Bursaspor'a transfer olduğu halde ait olma duygusu yaşamayan futbolcunun bizimle olmasını doğru bulmadığımı söyledim" ifadelerini kullandı.

Civelli ve Frey'in takımda kalmaları halinde şans bulabileceklerini ifade eden Güneş, Taiwo'nun kulüp aradığını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...