“Pitbull’u Volkan’dan daha çok seviyorum”

Galatasaraylı Felipe Melo, Süper Kupa maçından sonra Fenerbahçeli Volkan Demirel'in kendisini hedef alan açıklamaları hakkında konuştu.. Brezilyalı oyuncu, Volkan'ın söylediği sözlere 'Pitbull'u Volkan'dan daha çok seviyorum' diyerek tepki gösterdi.

NTV Spor 27.08.2014 - 17:49
“Pitbull’u Volkan’dan daha çok seviyorum”

Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in kendisi için kullandığı "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" açıklamasına yanıt verdi..

Radyospor'a konuyla ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu,"Volkan'ın hakareti bana değil, Pitbull köpeklerine karşıydı. Ama ben Pitbull köpeklerini ondan daha çok seviyorum" dedi.

Fenerbahçe derbisinin kendileri için geride kaldığı belirten Melo, ligin ilk haftasında oynayacakları Bursaspor maçını düşündüklerini söyledi.. Hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi konusunda ise "Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet sevinçleri yaşatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...